hur man kan bli av spindlar snabbt

hur man kan bli av spindlar snabbt

Spindlar kan vara irriterande och för vissa sorter är ännu dödliga . Om du ser ett stort antal spindlar i hemmet är det bäst att bli av med dem snabbt . Snarare än att försöka utrota eller döda varenda spindel ( även om det kan vara några stora motion ) , är det bäst att avskräcka dem från ditt hem . Här är några enkla steg kan du ta för att bli av med dessa spindlar en gång för alla
1 .
Kanske är det bästa du kan göra är att stänga av utomhusbelysning på natten . House Lights attrahera insekter och insekter lockar spindlar . Kort sagt, om du lämnar ditt lampor på , kommer du att attrahera spindlar att äta insekter . Det bästa draget är att minska den tid du lämnar din utomhusbelysning på .
2 .
Det är också viktigt att hålla någon mat du har lagt undan och förseglas . Kackerlackor och myror kommer att leta efter smulor eller mat , och spindlar kommer inte vara långt efter . Hålla maten från golvet när det är möjligt , och sopa eller dammsuga golvet ofta . Förvara inte mat i kläderna heller . Det sista du vill är en trevlig överraskning i skjortfickan .
3 .
söka och hitta eventuella sprickor kan finnas i ditt hus . Sprickor i väggar eller på bottenvåningen är ett utmärkt sätt för spindlar att få in i ditt hus . Du kan patch dessa sprickor med lite spackel .
4 .
Sök igenom ditt hus och få bort all röran liggande . Spider är som att gömma sig i mörka fuktiga platser ( ett garage miljö är perfekt ) . Håll ditt hus rent och fritt från skräp för att minska antalet platser spindlar kan dölja .
5 .
Om dessa metoder inte fungerar för dig , kan du också prova att använda naturliga spindel repellerande medel. Du hittar de flesta på din lokala butik , men spindlar verkar vända och köra vid åsynen av eukalyptus.


Relaterade artiklar


farorna med insektsbekämpningsmedel
hur man bygger en monter för en tabell
utomhus & inomhus möbeltyg
billiga soffbord idéer
reparation söm för en lädersoffa
vad är skillnaden mellan Pub & bar bord ?
hur man gör en hörnbord
Hur bygger jag i - hörnet Dekoratör ?
säkra färg alternativ för köksluckor
hur du anpassar en storkcraft segelflygplan & ottoman