hur man kan förebygga myggbett på natten

hur man kan förebygga myggbett på natten

Om du gillar att campa i sommar, har du stött på säkert ett par myggor . Förlora sömn under natten på grund av den surrande och bitande av en mygga är en frustrerande upplevelse . Som en person som har tillbringat mycket tid camping i Afrika , kan jag relatera ! Några enkla försiktighetsåtgärder för kan bidra till en god natts sömn
en
.
Använd en fläkt .

Sov med en fläkt igång. Om du har en takfläkt eller en fristående fläkt , lägga den på en liten låg inställning . En mygga kan inte flyga bra i en stadig ström av vind och kommer att finna det mycket svårt att nå dig .
2 .
Använd filtar .

sova under filtar så mycket som möjligt . Låt inte kroppsdelar sticker ut , förutom näsan . I en nypa , är att det bästa sättet att undvika bett om du har någon annan utväg. Av någon bisarr anledning en mygga inte bita en persons näsa kan detta bero på att andas ljud en person gör när de sover .
3 .
Använd lotion och roll-on .

Du kan få en myggmedel lotion eller myggmedel gel på apoteket . Dessa kommer oftast i en roll-on stick och är ganska effektiva , men de kan vara illaluktande . Dessa är mycket effektiva .
4 .
Använd aerosoler och sprayer .

Du kan bränna en motbjudande rökelse eller använda en långsam övergång aerosol motbjudande . Du kan också köpa en elektrisk myggmedel på din apotek . Jag gillar inte dessa anordningar så mycket , eftersom de kan bli något illaluktande och kan irritera din andning .
5 .
Använd myggnät .

sover under ett myggnät är en av de bästa sätten att förhindra myggbett , eftersom det inte finns något sätt att en mygga möjligen kan nå dig för ett mellanmål .
6 .

Stäng fönster och dörrar.

Stäng fönster och dörrar , eller tält flik . Detta är uppenbart . Om de inte kan komma in, kan de inte komma till dig !
7 .
Döda buggers !

Om alla misslyckade ovan och där är fortfarande myggor på den lösa som stör din nattliga vila , är den sista utvägen att utöva maximalt våld och döda den .
8 .
slå på belysningen .

Slå på ljus och sitta tyst på dig sängen ett par minuter . Detta gör att dina ögon att anpassa sig till det starka ljuset och för myggen att slå sig ner . Beakta väggar och tak , eftersom du oftast hittar dem där .
9 .
Flytta in i den döda zonen .

Flytta in långsamt och ger mygga en sammanfattning smart smack med ditt objekt i prioritetsordning . Jag gillar att använda en gammal tidning . Kom ihåg att rengöra väggen omedelbart , annars kan det lämna ett märke som är svår att rengöra senare .
10
eftervård-. itu med betten.

Om du har blivit biten och det kliar fruktansvärt , du har 3 olika sätt att lindra klåda . 1) Använd vanlig tvål och tvätta området. 2) Använd aftershave eller någon parfym med en spritbasis på plats eller 3 ) Använd någon sprit såsom konjak , whisky etc , som har en hög alkoholhalt .

genom att tvätta plats du tvätta om alla salter som kan finnas på huden som gör det kliar , eller om du använder alkohol , även desinficerar och rengör platsen .

Sov gott och låt inte myggor biter !


Relaterade artiklar


hur man tar hand om Bistick
Vad är Sealy bästa av sängarna linje latex ?
Hur konvertera en underskåp till en ö med ben
diy : hjul
hur man gör en Thomas tåget sängen
uteplats kudde alternativ
Var hittar jag berne möbler ?
göra en fotpall
hur man gör sockerrör möbler
hur man kan jämföra hydromassage sängar