hur man undviker mygg och biter mygga

hur man undviker mygg och biter mygga

Myggbett kan vara smärtsamt , kliande och irriterande . I värsta fall kan de även sprida farliga sjukdomar som malaria eller West Nile . Det enklaste sättet att förhindra att irritation och undvika några av de risker är att undvika mygg

Du behöver : .
Bug Spray
Långärmade kläder .


1 .
Det lättaste sättet att göra för att undvika bett är att bära skyddskläder . Du behöver inte bära ett myggnät överallt , kommer en långärmad tröja och långa byxor gör . Om du vet att du är i ett område med massor av mygg , stoppa in din tröja, och stoppa in byxben i dina strumpor . En hatt kan också hjälpa till att skydda huvudet .
2 .
Aktuella studier faktiskt visar att myggor är mest attraherade av svett och snarkar ( känns som en udda kombination , eller hur ? ) . Det är sant. Börjar svettas och uppleva alla de buggar som nu vill ha dig på middag . Det bästa sättet att undvika onödiga svettning är att klä sig korrekt . Bär lager som du kan sprida eller lägga på om du blir för varm eller kall .
3 .
Använd bug spray med en hög DEET innehåll . Vanligtvis bugg spay med 40 procent eller mer fungerar bäst , eftersom andra sorter är alltför urvattnade och får inte vara lika effektiva. ( Du kan köpa denna bug spray på de flesta butiker ) . Generöst spray alla områden av kroppen som är utsatta . Anklar , hals och armar är särskilt tilltalande för myggor .
lotion och geler finns också som ett substitut för spray .
4 .
Du kanske också vill behandla dina kläder med Permetrin , det fungerar som liknar DEET , men bör inte kommer i kontakt med huden . Se till att spraya ofta som regisserades av flaskan eller behållaren . I de flesta fall är det nödvändigt att åter tillämpa varannan timme .
5 .
slutligen stanna utanför områden där myggorna trivs . Myggor och många andra buggar dras till våta och sumpiga områden med vatten . I dessa områden du är på en högre risk för infektioner . Stillastående vatten , såsom dammar är särskilt farlig eftersom den orena vattnet bara ökar risken för infektion med ett myggbett . När det är möjligt försöker undvika dessa områden .


Relaterade artiklar


hur du lagrar smidesjärn möbler
Hur gör jag möbeldesign studio ?
hur man gör överdrag för straightbacked & väpnade stolar
hur man hitta begagnade kontorsstolar
hur man bygger en stol av trä med en justerbar rygg
hur du döljer plywood kanter ( metod 1 )
hemlagad chuck låda
källor för överdrag för stolar
vad blandning av tyg är bäst för soffa ?
hur man skär en boxspring i hälften