om Laetrile

om Laetrile

Nyligen har Laetrile varit ute i nyhetsrapporteringen. Men under 1970-talet samlat Laetrile stor uppmärksamhet i media. Vissa patienter med cancer vid den tiden reste till Mexiko i hopp om att en Laetrile-baserad behandling skulle bota sjukdomen . Även om de flesta forskare, läkare och organisationer i samband med vård och behandling av cancerpatienter har misskrediterat Laetrile som en cancerbehandling , finns det fortfarande vissa individer som fortfarande hävdar att det är ett giltigt cancerbehandling

Historia

Vad slutligen blev känd som Laetrile ursprungligen isolerades av forskare 1830. Med början år 1845 , var Laetrile användas som en cancerbehandling i Ryssland . I början av 1920-talet var Laetrile fram för samma användning i USA. Men för att på mycket kort tid efter det att dess användning i USA , läkare och medicinska forskare fast att Laetrile var alltför giftig användas som behandling mot cancer. På 1950-talet var ett påstått giftfritt , syntetisk form av Laetrile skapas . Bestäms emellertid forskning som varade ända in på 1970-talet i USA som Laetrile var ineffektiv vid behandling av cancer .

Natural Versus syntetiska

Termen Laetrile används för att identifiera två olika ämnen . I USA hänvisar Laetrile generellt till en syntetisk molekyl som utvecklats i laboratoriet . Å andra sidan , i Mexiko , hänvisar Laetrile till en naturlig substans som skapats av krossade persika gropar . Både syntetiska och naturliga versioner av Laetrile har vissa gemensamma kemiska komponenter.

Cancer

Förutom att utnyttjas för behandling av cancer i slutet av 19 och början av 20 -talet , på 1970-talet Laetrile igen vunnit ryktbarhet som en cancerbehandling. Specifikt cancerpatienter på väg till Mexiko under 1970-talet behandlas med naturliga Laetrile . År 1974 American Cancer Society tog en officiell ståndpunkt om Laetrile behandlingar , märkning dem " kvacksalveri ".

Vitamin Klassificering

En del personer som arbetar med alternativa vård och naturläkemedel började hänvisa till Laetrile som vitamin B17 . I verkligheten finns det ingen sådan vitamin med det namnet . The Food and Drug Administration i USA godkände aldrig Laetrile användas som vitamintillskott .

Effekter

Rapporter kring vetenskaplig forskning av Laetrile tenderar att delas in i två kategorier . För det första finns studier som tyder på att användning av Laetrile kan vara skadligt för en person . Även om Laetrile utnyttjade i slutet av 20- talet och in i 21: a århundradet är mindre giftigt än vad som fanns tidigare , finns det fortfarande en toxicitet förenad med ämnet . För det andra finns andra studier som tyder på att Laetrile inte har någon som helst verkan i behandling och bota cancer . Med det sagt finns det fortfarande personer i olika delar av världen som fortsätter att hylla sina upplevda nyttan av Laetrile .


Relaterade artiklar


hur man värma en uteplats
vad betyder siffrorna på rostfritt bestick ?
typer av madrasser för skandinaviska slat sängar
diy piano flyttar
kan jag använda minne skum för klädsel ?
Hur återställer jag & restyle ett sovrum kollektion ?
Hur gör jag träben tillägg för soffa stol ?
Hur du donerar används sängar
Hur man monterar en malm sängbord på väggen
gummiträ vs teak