sätt att identifiera och behandla loppbett

sätt att identifiera och behandla loppbett

Loppor inte bara bita våra hundar och katter de kan bita oss . Bett av en loppa är extremt kliande . Det är viktigt att träna loppa kontroll på ditt husdjur och i ditt hem för att hålla dig från att bli biten . Ibland loppor är utanför vår kontroll eftersom de kan leva i gräset utanför eller i närheten av en sandig yta . Det är inte möjligt att helt undvika dem
1 .
loppbett kommer att ske främst runt fötterna , vrister eller underben område . Det är möjligt att få loppbett på annat håll, men det är här det händer mest .
2 .
loppbett höjs , röda , små Welt-liknande , kliande hudutslag . Loppbett kliar intensivt .
3 .
Om du lider av loppbett , tvätta området med en antiseptisk tvål , klappa torrt . Gnugga inte området torrt , detta bara kommer att göra klåda värre . Ansök is för inte mer än några minuter åt gången .
4 .
OTC-läkemedel såsom Calamine lotion hjälper till att stoppa klådan . Antihistaminer såsom Benadryl tas ut i ett piller eller flytande form kommer också att hjälpa till att kontrollera klådan .
5 .
Klåda från loppbett kan också lindras genom att blötlägga det område i Epsom salt och ljummet vatten . Använd inte hett vatten , kommer detta att intensifiera klådan .
6 .
att lindra klådan orsakas av loppbett göra en pasta av bakpulver och kallt vatten och tillämpas på betten.

7 .
Tea Tree Oil fungerar bra för att stoppa klådan av loppbett . Tea Tree Oil är också en naturlig antiseptisk kommer att bidra till att förebygga en infektion .
8 .
Om loppbett eller området runt dem börjar titta infekterade rådfråga en läkare eller om du får något förkylning eller influensa-liknande symtom .


Relaterade artiklar


asiatisk stil trä slutartid alternativ
Hur får jag tillbaka en pläd soffa ?
hur man bygger en ram av trä säng
hur du justerar höjden på en ikea galant
Hur klä jag en stol uppdrag ek ?
hur man bygger en 3 låda dresser av kartong
hur man bygger en gelé skåp
diy väv sänggavel
Hur man väljer en naturligt insektsmedel eller bug spray
hur man skyddar en stor säng