Vilken typ av hem rättsmedel kan döda vägglöss ?

Vilken typ av hem rättsmedel kan döda vägglöss ?

Vägglöss är inte kända som bärare av sjukdomar som hotar människor, men blodsugande parasiter hotar sömn och sinnesfrid . Vissa personer utvecklar ärr och infektioner på grund av repor . Vissa även utveckla psykiska störningar , säger webbplats Naturliga botemedel för , till exempel " vanföreställningar parasitosis , " där människor fortsätter att känna smittade efter insekterna är borta . Det finns saker du kan göra för att slåss mot buggar innan du tar till ringer yrkesverksamma

Kemikalier

Insekticider märkt för vägglöss kan användas där buggar dölja , till exempel trånga utrymmen under ett rum . Den kontrollerande Vägglöss hemsida anger de områden inom ramen för strömbrytare täcker . Att hitta den gömda utrymmen kräver en rent rum , utan trassel . Den Vägglöss Guide hemsida varnar flytta objekt till ett annat rum . Mer än en behandling kommer sannolikt att behövas . För madrasser , noga följa anvisningarna av insektsmedel som särskilt godkänts för sådan användning.

Rengöring

Dammsugning och skrapa kan hjälpa bli av med vägglöss . Kör en dammsugare över ytor av den angripna rum , inklusive möbler och onåbara platser , och skrapa med en hård borste för att avlägsna insekternas ägg , säger Controlling Vägglöss webbplats . Det säger vägglöss kan " helt bort " genom att dammsuga . Kommer dock Vägglöss Guide webbplats säger städning , medan det behövs, inte ta bort vägglöss av sig själv .

penningtvätt eller frysning

Kläder kan köras genom en tvättmaskin och torktumlare för värme för att döda insekter , enligt Bed Bugs Guide . Det säger en torktumlare ensam kan behandla objekt som inte kan tvättas , även uppstoppade djur och mattor , och säger kemtvätt fungerar också . Sajten säger saker som inte kan tvättas kan vara inneslutna i en plastpåse och placeras i en frys i ca en vecka . Det Naturliga botemedel för sajt föreslår uppvärmning sängkläder i torkskåp i ca 20 minuter .

madrasskydd

En tyg eller vinyl madrass fodral som dragkedjor för att skapa en komplett tätning kommer fälla vägglöss tills de dör , vilket kan ta så länge som 18 månader , säger Vägglöss Guide webbplats . Grundlig dammsugning av madrassen i förväg rekommenderas . Sajten rekommenderar liknande omslag för kuddar som inte kan tvättas , men säger örngott fortfarande kommer att kräva regelbunden tvätt .

kiselgur

Mat-grade kiselgur , ett pulver gjort av alger fossil , kan dammas runt sprickor i ett rum och under och nära sängen , säger Vägglöss Guide webbplats . Vassa kanter på kiselgur skära vägglöss där de kryper , och de så småningom dör av blodförlust . Sajten säger att metoden är osannolikt att eliminera buggar , men kommer att skära ned på sina siffror och är ett alternativ till kemiska behandlingar .

Steam

Ångrengöring dödar vägglöss och ägg , men Vägglöss Guide Sajten listar " stora nackdelar " som skyddar insekter från en dödlig nivå av värme , till exempel trånga utrymmen och uppsugningsförmåga av madrasser . Det säger också objekt, inklusive möbler , kan skadas . Den föreslår samråd med skadedjursbekämpning företag i förväg för att avvärja problem i fall professionell hjälp blir nödvändig , och även föreslår att man använder en låg vattenhalt ångbåt för att minska mögel risk .


Relaterade artiklar


objekt för att säkra din bordduk
hur man kan bli av vägglöss
hur du installerar en bifold dörr på en armoire
elspis faror
kreativa idéer för en DVD förvaring
hur att reparera faner på en antik träkista
stor rumsavdelare idéer
ska jag täcka min soffa eller köpa en ny ?
staketet sänggavel idéer
hur man ska behandla vägglus biter