hur att råda bot på klåda av osynliga - bug bites

hur att råda bot på klåda av osynliga - bug bites

Genom igår eftermiddag " Hur till Split och Stack ved " hade inched sin väg till toppen av min eHow-idéer lista , så för att få fart på min musa Jag beställde fyra ton-den franska motsvarigheten (jag bor i Provence ) av en sladd-av vitek ( Jag vet inte om dig, men varje gång jag hör eller säger eller tycker bara " fyra ton av ek " Jag är imponerad-livrädd , faktiskt , att veta att det kommer att ta mig 50 timmar att dela upp och stack det om jag inte slutar att kissa ) och sedan tillbringade jag en timme eller så restacking sladden jag dela upp och staplas förra året att göra plats för den kommande belastningen . Runt middagstid var jag förstrött kliar min bröstkorg och närheten av min navel , genom att läggdags var jag frenetiskt vässa klorna på hela mitt mellangärde . En halv tub med en over- the- counter , 5 % hade kortison Goop noll effekt , en halv flaska tvättsprit hade en mild och kort sikt. Jag tillgrep en tung smärtstillande ( inte en halv flaska gnugga-inte alkohol ) för att få sova . I morse försökte jag räkna welts , men tröttnade och slutade på åttio .

När jag skriver , undersökning jag min welts med olympiskt lugn , eftersom de inte kliar lite . Här är anledningen. Jag hoppas att mitt botemedel fungerar bra för dig också

Du behöver : .
bakpulver och vatten
. .


1 .
Lägg tre eller fyra matskedar bakpulver i en skål och tillsätt lite vatten till en tjock smet.
2 .

Ansök här klistra in på din welts .
3 .
Om de berörda ytan är betydligt mindre omfattande än min mellangärdet och du måste flytta om , pröva att använda en remsa gasbinda , för att förhindra att klistra in, en gång torkade , från att falla av . Annars , försöka vara hypoaktivt ett tag : liggande på rygg och undrar om eHow läsare verkligen behöver ännu en bit på hur man delar och stapla ved .
4 .
Borsta bort torkad pasta , noga med att inte borsta så hårt att du fart på skadedjur giftet .

tips och varningar


 • is, i kuber eller gel-pack form är ett utmärkt palliativ , särskilt under en värmebölja . Och franska grön lera , tillämpas som ett plåster , sägs ha toxin-utvinna befogenheter . Kom kallt väder , kan jag vara villig att prova vad några gelikar svär . en varm dusch
 • Om du verkligen måste arrangera något på sommaren, gör den till din strumpa låda och vänta på vedbacken till vintern , då den lilla skitstövlarna som har bosatt sig där är slummer .


 • Relaterade artiklar


  efterkrigstidens italienska möbler stilar
  hur man skyddar en säng med en premie madrass
  hur fläcken bordsbenen
  skåp refacing produkter
  hur man gör en tabell med tydlig poly harts
  hur man använder CPES epoxi efter färgning trä
  alternativ till fåtölj stol
  hemlagad kung sänggavel
  hur du gör din egen tabell plan
  vad är skillnaden i Trådantal i ark ?