hur du kan trösta och läka sandloppsbett

hur du kan trösta och läka sandloppsbett

Ingen gillar bug bites , speciellt om du inte vet vad de är . Detta är vad som hände mig . Jag kom tillbaka från semester för att hitta små röda , kliande knölar på olika platser . Jag visste dessa inte var myggbett , men visste inte vad de var . Efter en del efterforskningar upptäckte jag att de var sandloppsbett . Chiggers är mycket små insekter som fäster sig vid dig och foder ( ungefär som en fästing ), men under kortare tidsperioder . Om du har en hel del biter (vilket de flesta gör när de kommer i kontakt med chiggers ) kan det vara en mycket obehaglig känsla. Jag gick genast ut och köpte dyra anti kliar medicin för chiggers , bara för att upptäcka att det var ganska mycket ammoniak i en speciell förpackning . Här är en snabb åtgärd som gav mer relif , var billigare , och inte kräver en speciell resa till butiken

Du behöver :
tvättsprit
. bomullspinne .


1 .
häll en generös mängd av tvättsprit på bomullspinne eller bomullstuss
2 .
gnugga direkt på chigger bita
3 .
Luta dig tillbaka och njut lättnad ! Jag ska inte ljuga , det gör " pirra " när du sätter på den, men för mig var det inte på något sätt smärta . Egentligen kände att lilla pirra bra för mig , mer lättnad än scratching, ärligt. Dessutom, om de fortfarande är anslutna ( vilket de förmodligen inte ) kommer det att få dem att lossa .

tips och varningar


 • Jag har också hört att Listerine munnen tvätta fungerar bra för detta , har jag försökt det inte personligt om
 • Jag är inte en DR , eller vårdpersonal på något sätt . Jag är bara att ge råd som gav mig lindring .


 • Relaterade artiklar


  hantverkare svarvverktyg
  hur du tar bort taggarna sjöborre av en skada
  hur man bedömer snakebites
  gratis utomhus bänk bygginstruktioner
  hur man undviker giftig spindel biter
  göra en soffa
  hur man sluta bita buggar
  hur man identifierar kvalster
  problem med pre - 1945 biljardbord
  Vilka är fördelarna med sin påkostade madrass ?