hur man använder huskurer för att behandla honungsbiet stick

hur man använder huskurer för att behandla honungsbiet stick

Att växa upp " tillbaka i dag " mina föräldrars gård var full av klöver ( min mamma trodde att de skulle ha alla dessa små blommor ) ! Vi bodde ute på landet och sprang barfota hela tiden . Det var inte ovanligt för min bror och mig att få stucken på fötter genom att honungsbin på regelbunden basis . Vår hemmagjorda åtgärda bland annat följande :

Du behöver :
Vinäger
. Bomullstussar.
Ice.
Benadryl grädde .


1 .
första är det viktigt att ta bort gadden lika snabbt som möjligt eftersom Stinger är vad innehåller giftet . Det bästa sättet är med en pincett eller genom att klämma stinger ut med båda tummarna . Om det inte fungerar eller om webbplatsen är för öm för mycket att klämma en annan metod är att försöka skrapa över Stinger lossa den med en hård kant något som liknar ett kreditkort eller något liknande . Förhoppningsvis Stinger kan skrapas lös och kan sedan tweezed ut .
2 .
När Stinger har tagits bort tillämpa vissa ättika med en bomullstuss till området . Detta har en lugnande , kyla påverkar och hjälper till med stickande känsla .
3 .
Efter att ättika upprepade gånger i flera minuter kan du också pröva att använda lite is för svullnaden runt udden webbplatsen . Sting webbplatsen kommer att vara rött och svullet. Svullnad ökar klåda som dröjer sig kvar efter den första sticket .
4 .
Slutligen , efter att ha gått igenom stegen ovan kan du applicera lite Benadryl grädde eller insektsbett Relief grädde . . . Det finns flera produkter på marknaden idag som inte fanns när jag växte upp . Om du inte har någon Benadryl Du kan också blanda upp lite pasta med bakpulver och vatten att tillämpa på området. Detta kommer också att ha en lugnande effekt .
5 .
bin har stingers med gift på sina magar . Squash bin kommer automatiskt släppa feromon som kan varna andra bin att fara och kan locka dem till området som ett sätt att försvara sig. De flesta bin kommer inte att attackera eller stick om de inte är provocerade . Det är inte rekommenderat till SWAT eller attackera bin .

tips och varningar


 • Många människor är allergiska mot Bistick och kan ha en livshotande allergisk reaktion som kallas anafylaxi . Symtom på anafylaxi kan vara: yrsel eller svimning, andningssvårigheter, nässelutslag , svullnad av tunga, väsande andning och /eller hosta . Uppkomsten av dessa symtom är ofta inom några sekunder av udden men ibland inom så länge som 20 minuter . Om du har en allergisk reaktion mot ett bi sting du ska få omedelbar läkarvård. Behandlingen är ofta med en EpiPen innehåller adrenalin .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en inomhus bänk
  hur man behandlar en liten spindel bita
  Hur konvertera en dubbel säng till en loftsäng
  hur man reface ett skåp på nätet
  hur man använder gamla TV- fall som badrum fåfänga
  hur man målar en järn bord
  vad är en enda madrass ?
  hur du kan trösta myggbett med bakpulver
  hur man köper en tysk madrass i oss
  hur du håller din familj fästing infektion risken låg