hur man behandlar insektsbett och gör din egen motbjudande

hur man behandlar insektsbett och gör din egen motbjudande

Myggor är extremt irriterande för alla om du inte bor i Antarktis . Forskning har visat att insekter dras till personer som nyligen ätit bananer . Det är de köpta insektsmedel och produkter för att lindra insektsbett , men många innehåller ingredienser som inte är så säkra att använda. De flesta kommersiella insektsbekämpningsmedel innehålla minst fyra ingredienser som orsakar hjärnskador . Det finns flera bättre lösningar att använda istället
1 .
sätta ett ark med Bounce någonstans på kläderna som ett bälte loop eller runt krage , kan stöta bort myggor . Detta inte bara stöter bort myggen , men det kan göra dina kläder luktar gott .
2 .
Om du lägger Vicks VaporRub på din hud kommer detta också stöta bort insekterna. Insekter hatar lukten av Vicks . Det luktar inte lika bra som studsar , men det är lika effektivt .
3 .
Coppertone kan också användas för att stöta bort insekterna . Har du någonsin märkt när huden är dränkt i Coppertone solkräm att du inte besväras av myggor .
4 .
Naturligtvis finns det de populära Hud-So-Soft kräm som människor har använt år. Denna lotion gör huden mjuk och det har också stöter bort mygg .
5 .
Om du blir biten , försök att göra en pasta med Arm Hammer bakpulver och vatten . Applicera pastan till bita och låt den torka. Detta är också en bra pasta att använda om du får ett bi sting . Se bara till att om du får ett bi stick som efter anbringande av massa , sätter man ett plåster över sting .
6 .
annan lösning min mamma var med Adolph " Kött MÖRNINGSMEDEL . Hon gjorde en pasta med kött MÖRNINGSMEDEL och vatten , och sedan hon tillämpat den på myggbett .


Relaterade artiklar


hur man bygger en flytande plattform säng
hur man bygger en säng hörn loft
om brun enstöring spindlar
hur man kan stoppa klia bugg bita med naturmedel
hur man ska behandla havet löss biter
stor rumsavdelare idéer
hur man bygger en station hörn dator med PVC-rör
hur man klä en soffa på ett enkelt sätt
gästsäng alternativ
hur man byter stolsben