hur man gör en organisk växtbaserade myggmedel

hur man gör en organisk växtbaserade myggmedel

Jag hatar myggor , eller hur ? Med West Nile Disease skrämma , växer min oro . Vet du någon som har fångat sjukdom ? Jag har och han fick själv i några ganska allvarliga problem. Du ser killen är en bonde . Han var leasing min mor -i- lagar land . Han fångade viruset och hamnade på sjukhuset . När han kom ut från sjukhuset var han sängliggande hemma ganska länge efter det . Of- Naturligtvis gjorde henne områden som inte får skördas av honom . Hon var tvungen att hitta en annan granne för att avsluta arbetet . Hon är pensionär och vara på en fast inkomst pengar blev ganska tight . . Som du kan se det hela visade sig , men det var en hemsk situation för en stund

Du behöver : .
vegetabilisk olja eller Vodka
Citronella eterisk olja.
Eucalyptus eterisk olja.
Pennyroyal eterisk olja .
Ceder eterisk olja.
Rosengeranium eterisk olja .


1.
Jag är ledsen att jag inte tänkte på detta insektsmedel i tid för den fjärde juli , men det kommer att vara här för resten av sommaren och fram till första frosten . Det borde ge dig gott om tid att få ingredienserna från hälsokostaffär och få lite nytta av receptet . Detta insekter kommer att ge den kommersiella myggmedel några allvarliga konkurrens och det kommer inte att ha biverkningar kommersiella motbjudande göra . Ett annat plus är detta växtbaserade en också luktar gott . Har du någonsin sprutas ett apotek en på din hud och kläder ? Visst har vi alla . Pojke , de stinker !
2 .
Detta är vad du behöver göra . Få Citronella , Eukalyptus, Pennyroyal , Cedar , och rosengeranium eteriska oljor från hälsokostaffär. Få ut din vegetabilisk olja eller din Vodka , om du föredrar det för din bas . Kombinera 2 uns av vegetabilisk olja eller Vodka till 1 /4 tsk vardera av Citronella och Eucalyptus eteriska oljor . Blanda det väl , lägg sedan till 1 /8 tesked varje Pennyroyal , Cedar , och rosengeranium eteriska oljor . Du kan omedelbart använda det på all exponerad hud . Håll olja borta från ögon och mun-till att du inte gnugga sig i ögonen direkt efter installation av myggmedel med fingrarna . Detta avvisande kommer att hålla i minst ett år , så du kan enkelt göra detta i större partier och lagra det för alla dina externa aktiviteter.
3 .
Du kan också göra vissa Citronella stearinljus för din uteservering eller om du gillar camping . Köp några votivljus , använd en pipett och tillsätt sakta ca 20 droppar för att mätta den vekar med Citronella eterisk olja, som du kan få på en hälsokostaffär eller de flesta apotek . Låt två timmar för veken att absorbera oljan , då ljuset är klar för användning . Sätt en hamburgare eller en biff på grillen för mig !


Relaterade artiklar


hur till återvinna en ottoman
hur fläcken bordsbenen
hur man klä vinyl täcker
där går en skum bäddmadrass på min säng ?
madrass storlek mätningar
hur man dumpa en gammal tv i Indiana
vad är skillnaden mellan en modern och samtida soffa ?
Sanibel Beach andelslägenhet uthyrning
hur man behandlar en chigger bett
klä möbler definition