hur man identifierar en banan spindel

hur man identifierar en banan spindel

Två olika spindlar har fått smeknamnet " . Banana Spider " Man är mycket aggressiv och har ett grundmurat rykte om att leverera en fruktansvärt smärtsamt och giftigt bett , och den andra är relativt ofarligt ( betyder att den kan inte döda dig-det kan det ändå ! bita ) Se till att du vet skillnaden mellan de två, eller så kan du göra en smärtsam misstag
1 .
Utseende

aggressiva Banana Spider ( mer korrekt att kalla den brasilianska Wandering Spider ) är brun , med en kroppslängd på omkring en tum och en halv ( it's ben span ut därifrån ) . Det är lite luddig , och det är framför huggtänder ofta är färgade med röd päls .

mindre aggressiva Banana Spider ( mer korrekt kallas den gyllene Silk Spider ) har en kropp upp till tre inches lång och är formad och färgade mycket som en banan (därav namnet banan spindel ) . Det är ben kan spänna ut nästan lika stor som en vuxens hand .
2 .
Läge

Den brasilianska Wandering Spider lever i Sydamerika . Det ligger främst i djungeln , men har också fått veta att flytta till mer tätbefolkade områden och även vissa städer . Den ibland missöden en tur till Amerika om transport av bananer ( därav banan spindel smeknamn ) .

The Golden Silk Spider bor i varma , soliga områden i Nordamerika och är vanligast i söder med en större koncentration i Florida .
3 .
Beteende

Den brasilianska Wandering Spider är extremt aggressiv , mycket snabb och har inga problem att angripa större djur och även människor . Dess giftigt bett är utan tvekan mer smärtsamt än någon annan spindel bita och det är giftigt för att starta (effekterna av dess bett är jämförbara med effekterna av en svart änka bett ) .

The Golden Silk Spider är mycket mindre aggressiva och icke- giftiga , men dess bett fortfarande lämnar en welt .

tips och varningar


 • Kontrollera på länkarna nedan för ytterligare information och bilder om banan spindlar .
 • Om du har blivit biten av vad du tror kan vara en aggressiv version av banan spindel ( den brasilianska Wandering Spider ) söka medicinsk hjälp omedelbart .


 • Relaterade artiklar


  hur man undviker en skallerorm bita
  hur man bygger en bänk lera rum
  databord idéer
  diy möbeldesign
  hur man fixar en fast kedja klocka pendel
  hur man mäter för ett matbord
  hur du tar bort rost från en metall gräsmatta bord
  DIY : utomhus ceder uteplats bord
  dvd rack idéer
  hem rättsmedel för myggbett lättnad