hur man kan bli av fladdermöss i ditt hem

hur man kan bli av fladdermöss i ditt hem

Rummet är mörkt , är du plötsligt väckt av en kvittrande ljud , ljudet av vingarna flaxande , och en mörk skugga ovanför . Nej , det är inte en skräckfilm och du inte har en mardröm , man har fladdermöss i ditt sovrum . Hur du blir av med fladdermöss ? Följande är en lista över saker att göra och inte göra. Var uppmärksam , vad du väljer att göra nästa kan förändra ditt liv
1 .
Först gör inga stora rörelser . Sakta gör din väg ut ur rummet . Försök att hålla dig lågt till golvet för att undvika att få i BAT väg . Lämna rummet och stängde dörren bakom dig . Lägg en handduk i utrymmet under luckan . Isolera BAT är det bästa alternativet.
2 .
Försök inte fånga fladdermusen själv eller låta den ur huset. Ring din lokala kontor djurkontroll . Om du inte kan komma i kontakt med djur kontroll , ring din lokala polisen eller 911 . Låt dem skicka jourhavande officer djurkontroll till ditt hus för att fånga fladdermusen. Efter att ha kontroll över djuren fånga BAT kommer att säkerställa att BAT kommer att testas för rabies .
3 .
Bats har väldigt tunna knivskarpa tänder och du kan faktiskt bli biten av en fladdermus och inte ens vet det, särskilt under sömnen . Fladdermöss är inte aggressiva , även rabiessmittade vargar , men de kan landa på dig och din flytta eller försöka borsta bort dem när de sover , kommer de att bita i försvar . Ännu mer svårfångade , fladdermöss lämnar inga bitmärken . Så det finns inget sätt att kontrollera om du har blivit biten eller inte .
4 .
Om ett barn har varit i ett rum med en fladdermus utan tillsyn , ens för ett ögonblick , då barnet har haft en potentiell exponering för rabies . Detta berör särskilt om ditt barn är mycket ung och är icke-verbal , med något sätt att kommunicera om han har blivit biten . En situation som denna kräver endast behovet av att fånga och testa BAT för rabies . Annars kan ditt barn att få en rabiesvaccinering.
5 .
Om du inte kan fånga BAT och någon i ditt hem kan ha varit utsatt för BAT : s saliv genom en bita eller på annat sätt , då alla försiktighetsåtgärder skall vidtas för att skydda dig och din familj från rabies . Behandling för en eventuell rabies exponeringen är en rabies immunglobulin och en serie om 5 vaccinationer . Den rabies vaccination närvarande ransoneras i USA på grund av korta leveranser . Därför kommer det troligen att äga rum i ditt lokala sjukhus akutmottagning .


Relaterade artiklar


hur man målar en byrå vit
hur du tar bort stol hjul
hur man använder pelargonolja som insektsmedel
hur man gör ett omslag för en uppgift stol
möbler slipverktyg
som kommer att plocka upp gamla möbler ?
typer av våningssängar
instruktioner om hur man demonterar ett biljardbord
hur man stöta bort mygg
hur man täcker möbler med lakan och t - stift