hur man kan bli av loppbett - irritation

hur man kan bli av loppbett - irritation

Loppbett kan orsaka huden att klia och bli irriterad . Detta allergisk reaktion är en form av dermatit , (ett litet snitt i huden med mild till svår klåda ) . Din hud kan visa tecken på irritation i flera veckor efter en loppa bita dig . Efter den inledande bita den naturliga reaktionen är att bli av med loppor . Människor gör vanligtvis detta genom att skrapa medan djur kommer att repa , bita, och picka på området för bettet . Nedan är några saker du kan göra för att bli av loppbett
1 .
Först bör du rengöra det drabbade området. Kallt vatten fungerar bäst för att bidra till att minska svullnaden och inte förvärra de irritation på huden . Du bör använda en mild tvål kommer att rensa området . Gnid fast för att du ta bort alla andra loppor som kan finnas i området .
2 .
För omedelbar lättnad som du kan hålla en bit av isen till den bita område eller gnugga den med en liten mängd mentol .
3 .
Undvik att repa bita området . När du skrapat din hud kan du faktiskt bryta huden lämnar en inkörsport för infektioner .

Om du har problem med detta steg kan du använda salvor som lindrar klådan bettet orsakar . En salva med antihistamin som fungerar bäst för att lindra klåda .

oralt antihistamin kan behövas för allvarliga reaktioner mot loppbett . Se till att du tala med din läkare innan du tar något läkemedel .
4 .
bästa lösningen för att bli av loppbett är att undvika att få dem att börja med men det är ibland mycket svårt . Den loppbett ska börja känna dig bättre inom ett par dagar efter att ha följt stegen ovan. Om du vid något tillfälle de verkar vara värre bör du kontakta din läkare för hjälp .

tips och varningar


 • En kall tryck fungerar bra för att lindra den inledande irritation av loppbett .


 • Relaterade artiklar


  fem funktioner i en bäddsoffa
  Vilka är farorna med glasbord ?
  hur man färglägga en lädersoffa
  efterkrigstidens italienska möbler stilar
  typer av trä handgjorda stolar
  ska jag täcka min soffa eller köpa en ny ?
  stolsöverdrag instruktioner
  hur man stöta bort myggor naturligt
  hur man kan bli av råtta mite s biter
  hur man bygger en picknick bänk