hur man kan bli av vägglöss snabb

hur man kan bli av vägglöss snabb

Följande steg kommer att ge dig de bästa sätten att eliminera vägglöss från sängen eller soffan
1
Komma igång .

att starta , vara säker på att vad du sysslar med är i fel faktiskt sängen . Det bästa sättet att göra det är att fånga en eller hitta en död . Vägglöss är i allmänhet nattdjur så det bästa tid att hitta dem skulle vara på natten . När du har fångat en granska den och jämföra det med en verklig bild av en säng bugg (finns online eller i ett uppslagsverk ) .
2 .
Steam Clean

På bekräftar att skadegörare du arbetar med är buggar faktiskt sängen , ta bort dina lakan /filtar , draperier , gardiner , och någon annan lös tyg i sovrummet . Ta en ånga renare och rengör tyger , din säng , mattor, möbler etc. ångtvätt kommer bli av med vägglöss och deras ägg .
3 .
Tree Leaf Oil

Tree Leaf Oil är en naturlig strategi för att förebygga och bli av vägglöss . Enkelt tillämpa några sjunka till din säng ram och det omgivande området på din madrass .
4 .
Ring en Exterminator

Om allt annat misslyckas , ringa en skadedjursbekämpare . Insektsdödaren kommer spraya ner vissa delar av ditt hem för att bli ditt hem av vägglöss . En professionellt gjort förintelse är mycket effektivt mot vägglöss och annan insekt eller bugg angrepp

. Notera: några populära företag för bug angrepp är " Orkin " och " Terminix " . Se din lokala Gula Sidorna för att kontakta ett sådant företag i ditt område .
5 .
förhindra framtida Vägglöss

förhindra att få vägglöss i framtiden genom att laga sprickor i väggen eller tårar i tapet . Det rekommenderas också att plocka upp en plast som täcker för dig madrass ( säng påse ) . Med plast säng väska kommer att göra det omöjligt för vägglöss att leva i inom din madrass .


Relaterade artiklar


hur man behandlar en grop huggorm ormbett
typer av kampanj skrivbord
göra ett tyg sänggavel
Vilken är den bästa typen av barnsäng madrass för en nyfödd baby ?
hur du lagrar aloe vera gel hemma
hur man bygger en skvaller bänk
hur du tar bort en fästing
hur reparera repor på en LCD -TV skåp
hur man gör en soffa kudde
hur reparera möbler rotting uteplats