hur man kan stoppa det kliar i sängen bug bites

hur man kan stoppa det kliar i sängen bug bites

Bed bug bites är små knölar som är mycket kliande . Om du har blivit biten av vägglöss är det mycket viktigt att stoppa klådan , eftersom repor kan leda till sekundära hudinfektion . När en säng bugg bita är repad den lämnar huden öppen med liten eller inget skydd mot andra bakterier och organismer att komma in . När bakterierna kommer in i grunden en infektion kan utvecklas
1 .
Köp C-vitamin tabletter och krossa 6 till 8 tabletter till ett pulver med hjälp av baksidan av en sked eller en mortel . Tillsätt lite vatten för att göra en pasta och vända sig direkt till betten säng bugg .
2 .
Ansök Tea Tree eterisk olja till betten säng bugg . Tea Tree Oil hjälper till att stoppa klåda och det är också en naturlig desinfektionsmedel . Basil Eterisk olja kommer också lindra klådan . Eteriska oljor finns på hälsokost butiker . Alltid köpa en god kvalitet eterisk olja .
3 .
Applicera en pasta gjord av bakpulver och vatten till betten säng bugg . Den bakpulver bidrar till att minska inflammationen och stoppa klådan .
4 .
Ta en OTC antihistamin såsom Benadryl . Följ paketet riktningar för korrekt dosering . Applicera en aktuell antihistamin såsom Caladryl . Båda finns tillgängliga på apotek .
5 .
kontakta din läkare. Om huskurer eller över disk åtgärder inte fungerar , eller om din reaktion på en säng bugg bett är svår kontakta din läkare. Din läkare kan ordinera medicin för att stoppa klådan .


Relaterade artiklar


om kvalster
idéer för att lagra metall stolar i ett garage
hur man bygger privatliv skärmar
hur man klä en korona stol
hur man gör klassiska amerikanska möbler
nurseryworks antenn krubba instruktioner
franska land skänk & Hutch stilar lantgård
Sheraton möbler egenskaper
hur man undviker myggor
hemlagad sängramen idéer