hur man kan stoppa myggbett från klåda utan krämer

hur man kan stoppa myggbett från klåda utan krämer

Myggbett är obekväma och har förmågan att förvandlas till stora welts om repas för mycket . Här är hur du kan befria er från att klåda på nolltid . Varnas , handlar detta inte om salvor eller krämer för att behandla myggbett . Det handlar om hur man blir av med klådan

Du behöver : .
naglar


1
Scratch The myggbett
<. br /> Jag vet att detta låter improduktivt så låt mig förklara . När du får lite av en mygga , sprutar in mygga dig med en koagulant att hindra dig från att blödning efter det har tagit ditt blod . Det efter Effekten av detta koaguleringseffekt är irritation du känner , och lusten att skrapa . När du skrapar bita dig irritera det mer och göra det bli inflammerad , och det är hemligheten till den här metoden .
2 .
Hitta Center på myggbett

När du har skrapat på myggbett nog för att det ska vara en liten welt bör du titta mitt i centrum av myggbett . Du hittar en liten bubbla . Inne i bubblan är den vätska den mygga som sprutas in dig . Skrapa bita tvingade att helt kunna toppen av myggbett i bubblan.
3 .
Pop Bubble

Tryck två av fingrarna runt bubblan och krama som du poppar en finne . Det tar lite mer ansträngning än en finne till pop , men det är möjligt . När du har dykt den och koaguleringseffekt släpps klåda kommer omedelbart sluta .
4 .
Tvätta myggbett

Få lite tvättsprit och rengöra området så det inte blir smittad .
5 .
Och där du går ! Klåda quelled ! Om du inte har problem med små sårskorpor över konsekvent klåda , är detta ett utmärkt sätt att bli av med den klåda myggbett orsak .

tips och varningar


 • Du kan använda en liten nål för att smälla bubbla , men var försiktig om du väljer att göra det .


 • Relaterade artiklar


  hur man skyddar mot West Nile -virus och eee
  delar för en vikbar picknickbord
  diy militära footlocker
  hur du tar bort lådor i norcraft skåp
  hur man torkar ut en stol av trä som var kvar i regnet
  hur man demonterar en byrå
  hur reparera repor på läder möbler
  hur till SWAT ett bi
  hur man organiserar ett skrivbord hemmakontor
  design tricks för att höja en soffa för att användas med ett matbord