hur man ska behandla ett myggbett ( bästa sätt ) ?

hur man ska behandla ett myggbett ( bästa sätt ) ?

Myggbett är relativt vanliga i varmt väder , särskilt i tropiska länder. Med tanke på att myggor kan överföra sjukdomar som malaria , bör lämpliga och omedelbara uppmärksamhet ägnas åt myggbett . Detta gäller särskilt hos barn
1 .
Rengör bettet med tvål och vatten .
2 .
Ett av de kommande saker att göra är att lägga något kallt på bettet . En plastpåse fylld med is chips fungerar lika bra som en kylpåse .
3 .
försöka undvika repor på betten. Den repor kan bli infekterade av hudbakterier som leder till cellulit och infektioner .
4 . är
myggbett ofta förknippas med klåda . Inga problem här . Ett antal över disk lösningar såsom calamin lotion när den tillämpas inom några timmar efter ett bett kan gå långt i att minska klåda . Vissa personer använder även deodoranter för att minska klådan-även om jag inte vill särskilt rekommendera det . En annan aktuell agent värt att överväga är grapefrukt extrakt . Om aktuella ämnen inte fungerar effektivt , då medicin såsom Atarax eller Benadryl kan användas .
5 .
Om du är alla i naturliga och ekologiska saker-aloe vera gel är svaret för dig. Gelen är lätt tillgängliga i butiker och affärer och är relativt billig och effektiv . Groblad är ett annat naturligt alternativ för alla er natur freaks där ute
6
Sist men inte minst-. är bättre att förebygga än att bota . Så försök och använda effektiva anti repellenter
som innehåller agens som DEET .


Relaterade artiklar


hur man bygger en trä dinett bänk
hur man installerar en vattensäng
hur man bygger en dubbel trissa säng
enkelhet för barn KORGVAGGA instruktioner
hur man identifierar en spindel bita
hur ska mygga gratis
mjuk madrass ryggproblem
enkel sänggavel idéer
hur man bygger ett säte av bilbälten
Skillnaden mellan hög loft bäddmadrasser & minne skum