hur man ska behandla ett myggbett och hindra det från klåda

hur man ska behandla ett myggbett och hindra det från klåda

Alla hatar dem kliande små röda knölar eller fjäll , om din allergisk mot myggbett . Se till att sätta dem handskarna på om du inte kan sluta klia de irriterande myggbett , bara lite humor . Nu om din den personen som inte vill gå omkring med handskar på sommaren , är här några förslag
1 .
Så fort du få en bit , sätta tvättsprit på vanligtvis stoppar klåda omedelbart . Kylan av alkohol är så lugnande också.
2 .
att tvätta med tvål och varmt vatten kan ibland hjälpa det . En stor del av tiden smuts och slipa på din hud kan irritera bita mer , vilket kan göra att klia .
3 .
Anti-itch kräm kan göra underverk . Det är bäst att gå ekologisk , bidrar detta till att förhindra att du utsätts för gifter och andra skadliga saker .
4 .
Efter rengöring sätter lite läkemedel pulver på bettet . Bara strö pulver och gnugga på bettet försiktigt . Var noga med att inte använda mycket för att andas den i kan orsaka lunginflammation .
5 .
Använd Calamine lotion . Det är lotion som hjälper till att lugna klåda . Jag kommer att varna dig att det inte luktar så gott men det hjälper med klåda .
6 .
Använd isbitar för att hjälpa klåda . Kylan tar bort klåda . Kylan bedövar klåda . Bara använda den så länge du kan stå ut med det och bara om inte så känsliga delar av kroppen .
7 .
Ibland bara sitta i en trevlig varmt bad kan hjälpa . Rengöring av huden på en gång bara hjälper dig att glömma allt om bettet . Det kan lugna den och hjälpa den att bli bättre också.
8 .
använda någon typ av organ olja . Tjockleken på oljan kan hjälpa till att ta bort klåda . Använda olja också hjälper dig att gnida bita , i stället för att repa bettet. Gnugga alltid förhindra mer irritation än repor .


Relaterade artiklar


hur att reparera faner på en antik träkista
kan loppor leva på människor ?
hur man kan återställa tråkig möbler finish
hur man bygger en stol från en skateboard
hur du monterar fåfänglighet
hur man bygger en dator skrivbord från grunden
Hazmat efterlevnad
hur man demonterar en skrivbordsstol
hur man ska behandla bikupor från vägglöss
hur du syr barnsäng kjolar med inlägg