hur man ska behandla flyga bites

hur man ska behandla flyga bites

Flugor är äckligt smutsiga insekter . Flugor kan och biter . Om du någonsin har varit till stranden där de gröna huvud flugor lever , vet du hur mycket biter kan göra ont. Många människor är allergiska mot flyga bett och svälla upp med stora welts på bettet webbplats eller de kanske har en mer allvarlig reaktion . För dem som är allergiska mot flyga biter se din läkare för behandling . Fly biter både klåda och ont på samma gång . Fly biter bör behandlas så snart som möjligt
1 .
Tvätta bettet området med antibakteriell tvål och vatten. Det är mycket viktigt att desinficera området eftersom flugor kan bära sjukdomen och de kan orsaka en infektion vid bettet platsen .
2 .
Blöt bettet är med vanligt kallt vatten och gnugga en aspirin över den . Se till att använda acetylsalicylsyra som inte har en beläggning . En aspirin till exempel regelbunden Bayer aspirin fungerar bra . Den aspirin kommer att bidra till att minska svullnad och inflammation . Det kommer att bidra till att minska smärta som du kan ha på bettet .
3 .
att minska klådan göra en pasta av bakpulver och vatten eller en pasta av salt och vatten , vända sig direkt till bettet . Om klåda är svår att ta en OTC- antihistamin .
4 .
uppmärksam på tecken på infektion . Om bita webbplats ser mycket rött har pus eller har röda streck på väg bort från det söka läkarvård .


Relaterade artiklar


hur man gör upp bord design
Hur tar jag bort hund lukt från möbler ?
idéer för att skydda ett bord av trä
hur man gör Recliner-soffor överdrag
hur man gör en trä förvaringslåda
Vad skulle 1860 veranda möbler se ut ?
Hur kan jag bifoga en fotstegskontakt till min befintliga metall sängstomme ?
vad är en frukost bord ?
vad är ett substitut för galgar sänggrind ?
om giftiga spindlar