hur man skulle utrota vägglöss själv

hur man skulle utrota vägglöss själv

Det är bäst att söka professionell vägglöss bödlarna om du hittar dem i ditt hem . Men de kan vara dyra och använda kemikalier som du försöker undvika . Nedan är några sätt du kan försöka att hantera det själv . Håll ett vakande öga och om dina metoder inte fungerar kalla en legitimerad skadedjursbekämpare innan angrepp blir utom kontroll .

Bed bug problem blir allt vanligare och måste behandlas vid första tecken . Dessa nattliga insekter livnär sig på natten och gömmer sig i mörka platser under dagen . Vägglöss är vinglösa , platta , ovala buggar med en rödbrun färg . Om de har just avslutat utfodring De är röda och något längre . En vuxen handlar om en u00BC till 3 /8 inches lång . De livnär sig enbart på blod och föredrar människor

Du behöver : .
Vakuum
Ånga renare.
Kiselgur.
Vägglöss madrassklädsel .


1 .
Dammsug det smittade området i ditt hem. Omedelbart tömma vakuum utanför innan du använder den någon annanstans. Dammsug madrassen och fält fjädrar överallt ! Dammsugning kommer inte att bli av med vägglöss , men det tar bort många av äggen .
2 .
Rengör det infekterade området i ditt hem . Städning kommer inte heller att bli av med vägglöss , men det kommer att ge dem mindre ställen att gömma sig . Ta bort sängkläder och lägg i en plastpåse för att ta till tvättmaskinen . Tvätta omedelbart sängkläder vid den högsta temperaturen tyget tillåter . Gör samma sak med alla kläder som ligger runt . Använd en plastpåse för att transportera objekt från ett rum till ett annat för att inte angriper andra delar av ditt hem . Du kanske vill avveckla möbler och rena i alla skurkar och skrevor . De skulle kunna dölja under möbler , inuti böcker och inuti lådor och skåp .
3 .
Ångrengöring är ett effektivt sätt att döda vägglöss eller ägg som kommer i kontakt med extrem värme . Allt över 120 grader Fahrenheit kommer att döda dem snabbt . Omfatta alla områden de kan gömma sig och din madrasser . En låg vattenhalt ångbåt är bäst att undvika risken för mögel .
4 .
Försegla eventuella hål , sprickor , och rör runt väggarna . Kolla bakom lamphållare att se om någon gömmer sig där . Detta är områden en vägglus kan hitta för att komma in i ditt hem eller gömma sig där under dagen .
5 .
Investera i en vägglöss madrassklädsel . Detta skiljer sig från den standard madrasskydd du kan använda. Det blixtlås runt madrassen helt och tätar vägglöss insidan . De som fångade inne kommer att dö . Men de kan leva över 6 månader utan föda så var beredd att hålla locket på för minst så länge .
6 .
Tvätta eller få nya kuddar . Du kan också hitta säng bugg täcker för kuddar som skyddar dem samma som madrassen .
7 .
Använd kiselgur som en naturlig säng bugg behandling . Den är gjord av jord består av små fossil av encelliga alger och kommer som ett pulver . Vissa människor tror att små vassa kanter på den lilla fossilen kommer att minska buggar vilket får dem att blöda till döds . Andra tycker att det dödar dem genom att orsaka dem att torka . Oavsett vilket det kan vara en effektiv metod . De är två små för ojämna kanter att skada däggdjur och det är också giftfri .
Applicera kiselgur runt golvet under och i närheten av sängen . Sängen bugg måste krypa över den för att få till dig . Det är säkert att sprida lite inuti och under din madrass . Detta kan hittas i de flesta plantskolor är online . Du vill inte få den typ som är avsedd för simbassänger . Det kommer att orsaka händerna för att torka ut om den hanteras utan handskar .

tips och varningar


 • Om du väljer att använda en skadedjursbekämpare säng bugg , fråga dem om du behöver att dammsuga och städa innan de kommer .
 • Om du bor i ett flerfamiljshus enhet som en lägenhet , låt förvaltningen vet om du har ett problem . Vägglöss kan resa från enhet till enhet genom sprickor i väggen . Om du utrota ditt område , kommer de att köra intill . Senare kan de finna det tillbaka till dig ! Alla enheter kan behöva behandlas för att hålla problemet säng bugg från att återvända .


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger ett område bänk post
  barcalounger läder vilstol stilar
  hur man gör en cubby för ett skrivbord
  hur man mäter en soffa för klädsel material
  hur man håller mitt i en sängram från hängande
  Hur påverkar en chigger bita kroppen ?
  återanvända idéer för gamla möbler
  hur du tar bort lack från en aluminium fälg
  rotting vs harts utemöbler
  kemikalier i skum sängar