hur man städa upp efter ett alkaliskt batteri som läcker

hur man städa upp efter ett alkaliskt batteri som läcker

Alkaliska batterier ett mycket bra komplement till ditt hem . Tyvärr sådana batterier är ofta också läcka . Ett alkaliskt batteri läcka kan vara rörigt och även potentiellt farlig. Se till att du håller dig och din familj efter att batteriet läcker genom att städa upp korrekt

Du behöver : .
citronsaft
ättika.
bomullstussar.
tandborste.
pappershandduk.
gummihandskar .


1 .
reda på om batteriet i fråga verkligen är ett alkaliskt batteri . Du ska kunna berätta detta om du tittar noga på det aktuella batteriet . Utsidan av batteriet skall ange vilken typ av batteri du har på dina händer . Om du är osäker kontakta tillverkaren. Du kommer förmodligen se en vit pasta på utsidan om det aktuella batteriet är ett alkaliskt batteri .
2 .
Blanda att städa upp efter den alkaliska batteriet har spillt . Blandningen bör bestå av citronsaft och vinäger . Båda dessa är syror som hjälper neutralisera alkaliska i batteriet . Du kan använda en liten genomföra för att blanda dem som en tops eller en bit bomullstuss .
3 .
Doppa Q-Tip i blandningen och tillämpa den på batteriet samt ett område nära batteriet . Du kan också använda en bomullstuss . Rengör området noggrant med blandningen . Blandningen ska sop upp alkaliska material och ta bort det från ytan av det drabbade området .
4 .
Don gummihandskar och klappa området torrt med hushållspapper eller ytterligare bollar bomull . Den handdukar suga upp det material som har spillt ut ur batteriet . Du kan också använda pappershanddukar för att städa upp något område i närheten av batteriet. Var försiktig vid hantering av detta att se till att du inte får något alkaliskt batteri material i dina ögon eller andra känsliga kroppsdelar .
5 .
Kassera allt material som har kommit i kontakt med den alkaliska batteri som har läckt ut . Helst bör du placera det i en soptunna i en påse där ingen kan få på det . Materialet kan läcka så vara mycket försiktiga när du hanterar den .


Relaterade artiklar


målning på fanerade möbler
hur man patch en läcka i en luftmadrass
om Spider biter
hur du tar bort märken magnet nackskinnet från ett kylskåp
hur man läka en hund bita
Sanibel Beach andelslägenhet uthyrning
vad är BLUMOTION ?
hur tynga bordsbenen
hur till toppen ett träbord med klinker
rotting stolsitsen reparation