hur man stöta bort myggor enkelt

hur man stöta bort myggor enkelt

Sommarmånaderna är full av roliga . Tyvärr kan de också vara full av myggor. Om du kliar dig dumt följ dessa enkla steg för att enkelt stå emot mygg
1 .
Begränsa din användning av parfymer och starkt doftande saker som krämer , schampo och hårspray . Myggor dras till parfymerad dofter till för att stå emot mygg enkelt skall du användning av dessa artiklar .
2 .
Använd citronella ljus . Ett annat sätt att stå emot mygg är att bränna citronella ljus omkring dig . Detta kommer att hjälpa till att hålla myggen borta från dig så att du kan njuta av att vara utanför den här sommaren .
3 .
Använd myggmedel sprayer . Det självklara svaret att stå emot mygg är naturligtvis att använda myggmedel sprayer . Men många människor tycker inte bära dessa sprayer på grund av deras doftar så du måste hitta en som du är bekväm med .
4 .
Håll växter som stöter bort myggor i din trädgård . Du kan enkelt stöta bort myggor med odling av vissa växter . Rosmarin och ringblommor är två exempel på växter som mygg inte gillar att vara omkring .


Relaterade artiklar


hur man tjudra en byrå på en vägg
Hur reagerar kroppen på ett bi sting ?
vad betyder siffrorna på rostfritt bestick ?
vad är en vikbar bar för ?
hur till vända en antik full size säng i queen size
hur reparera din rottingmöbler
hur man ska behandla ett bi sting
hur man gör Windsor stolar
hur man bygger en säng av trä våningssäng
Hur gör jag möbelvaruhus läder i iskallt temperaturer ?