hur ska säkra runt fästingar

hur ska säkra runt fästingar

Fästingen problemet blir bara värre . En märkbar ökning av fästingar direkt samband med explosionen av rådjur befolkningen i förorts-och semi-urbana områden . Inte längre begränsad till skogen, rådjur vandra ofta genom grannskapet bakgårdar för att beta på ätliga växter . Tyvärr hamn de sjukdomar fästingar som kan sprida borrelia . Vuxna hjort fästingar är ganska små före utfodring , ungefär storleken av ett sesamfrö . Efter utfodring de sväller och blir stor som en solrosfrö . Nu är det dags att bekanta dig med strategier för fästing kontroll .

Du behöver :
Kryssa motbjudande
. Kläder med bock motbjudande .
Fäktning .


1 .
Använd kryssa myggmedel som innehåller den aktiva substansen permetrin . Tillämpas till kläder är fuktigt , låt sedan torka . Eller bära kläder med bock motbjudande inbyggd Du hittar dessa poster till Orvis. com .
2 .
Tuck dina byxben i dina strumpor .
3 .

Undvik höga gräs och buskiga områden . Om du bor i en trädbevuxen miljö , bredda spår till 6 meter för enkel åtkomst. Ta också bort pensel pålar och tunna ut de låglänta buskar . Gör en komplett organet kontrollera efter att på dessa områden.
4 .
Konstruera fysiska hinder runt din gård för att avskräcka rådjur och ta bort planteringar som lockar rådjur .
5 .

begära en kopia av " Skydda dig mot fästingar och borrelia " Kommuniké från ditt län anknytning agent som skapar en länk mellan universitetet och allmänheten . Bulletinen förklarar helt hur man identifierar en fästing , livscykeln och sjukdom cykel , hur du tar bort en fästing , och ger tips om fästing förebyggande .

tips och varningar


 • Om du är biten av en fästing , ta bort den så snart du märker det . Sedan övervaka dig för tecken på hudutslag eller feber och kontakta vårdpersonal om något utvecklas .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en billig skrivbord från material hemma
  hur reparera skadade ben bord av trä
  hur man kan jämföra rabatt viskoelastiska minne skum madrasser
  hur man lär sig om våtmarker : nyckeln till eee myggbekämpning kontroll
  hur man kan bli av havet löss
  hur man bygger en bänk lera rum
  hur man gör små loftsängar för tonåringar
  utanför eldstaden idéer
  hur man räddar en gammal trä bordsskiva
  hur man bygger en japansk plattform säng