hus spindel identifiering

hus spindel identifiering

Mycket få människor välkomna spindlar i sina hem . De flesta spindlar är inte farliga eller giftiga för människor . Av de 3. 400 spindel arter i Nordamerika , endast två arter utgör en betydande fara i USA : Brown Recluse och Svarta Änkan . Därför förstå hur man ska identifiera Brown Recluse och Black Widows samt skilja dem åt från liknande spindlar är viktigt i händelse av en spindel bett . Det finns också två andra sorter av spindlar som är giftiga . De har en bit som kan vara smärtsamma , men inte farliga, såvida inte personen har en allergisk reaktion mot giftet .

Brown Recluse

De flesta ser en liten brun spindel och tänker omedelbart " Brown Recluse . " De är en av de vanligaste felidentifierat spindlar . Brown Recluse spindlar lever i mellanvästern , södra och sydvästra USA . De är ofta identifieras med en brun fiol form på överkroppen . Dock är denna form inte alltid uppenbart . De har också sex ögon placerade i par ( de flesta spindlar har åtta ) .

nära men nr Recluse

Flera arter av spindlar är ofta feltolkas som Recluse spindlar . Den Spitting Spider är ofta misstas för Recluse eftersom de är bruna och har samma öga mönster , men de har svarta ränder på sina kroppar . Den Woodlouse Spider och södra House Spider är också liknande det Brown Recluse , men deras ögon är närmare varandra och har ingen fiol form på deras kroppar . Slutligen finns det flera arter av spindlar som har en fiol form inklusive långbenta källare spindlar och pirat spindlar . De har dock en brokig färg ( inte fast brun) och har åtta , inte sex ögon .

Black Widows

När de flesta människor föreställer en svart änka , tror att de svarta spindel med en röd timglas formen på undersidan av dess buk . Egentligen , svarta änkor är inte alltid svart eller ha en röd timglas form . De kan också mörkbrun till ljusbrun eller ens grått och ombundna. Märkningen kan vara vilken färg som helst från gulorange till rött . Formen varierar också från en runda prick till den traditionella timglaset och kan även vara frånvarande

Andra giftiga spindlar

Två andra spindlar som kan vara giftiga (men inte dödligt ) lever uteslutande i USA . Grass Spider och Hobo Spider . The Grass Spider är 3 /4 inches lång , brun till grå i färgen med ljusa och mörka ränder nära huvudet. Den Hobo Spider är 1 /2 till 2 /3 inches lång med ben 2 /3 inches till 2 inches lång , brun färg med Chevron formade markeringar på buken .

Orb Weavers

Orb Weavers kommer i alla möjliga färger och former . De identifieras av de stora runda duk som traditionellt förknippas med spindlar . Orb Weavers är inte farliga eller giftiga , men kan vara en olägenhet beroende på var de gör sina nät .


Relaterade artiklar


hur man kan stoppa myggbett kliar med hett vatten
Hur väljer jag dator möbler ?
är Willow lämpliga för tillverkning av möbler ?
Vilken typ av slutet tabeller ansluta till en lädersoffa
problem med sängramar
hur man ska gå för att köpa en madrass
hur man bygger en trähylla
hur man bygger en veranda sitter bänk
stegen i förpackning brytbar material
kan loppor lever i människohår ?