spill städa upp rutiner

spill städa upp rutiner

Rengöring upp spill måste vara en omedelbar prioritet av flera skäl . Ett utsläpp kan inte bara skada eller bets golvet eller material som spillts på , det kan också vara en farlig halkrisk för någon som passerar genom området . Det finns ett antal av saneringskostnader förfaranden som bör följas för både säkerheten och effektiviteten ändamål .

Blockera Spill

hindra någon från att passera genom området av utsläppet . Inte bara kan någon halka , falla och lida skada av att gå genom ett utsläpp zon kommer spiller också spridas som en följd . Ett utsläpp på köksgolvet kan snabbt sprida sig till vardagsrummet mattor om någon passerar igenom ett spill utan att märka . Om spill allmänheten, bör ett " vått golv " skylt placeras över den för att meddela människor runt på utsläppet och också ge en barrikad för att hindra folk från att gå i vätskan . Ett hem spill kan sättas i karantän från barn och husdjur tillfälligt med hjälp av stolar och andra lätt lättmanövrerad möbler .

Använd lämpliga säkerhetsåtgärder Material

Det är absolut nödvändigt att inte förbise lämpliga säkerhetsrutiner när man försöker städa upp spill snabbt . Om du har spillt en frätande kemikalie , till exempel blekmedel eller ammoniak , måste du få gummihandskar och skyddsglasögon innan du rengör den för att förhindra kemiska brännskador och ögonkontakt . Medan en frätande material kan äta genom ett golv eller en bit av mattor kan den äta också genom huden om överdriven kontakt uppstår . Rum bör också vara ordentligt ventilerade om det finns en stark lukt .

Använd vit vinäger

En blandning av vatten och vinäger är mycket användbar för att avlägsna de sista resterna av både spill på golvet och spill som har dränkts in i mattor . Vit vinäger är ett effektivt Deodorizer och naturligt rengöringsmedel , som sannolikt inte att orsaka några skador på ytan under . Vinäger är surt , men en 50/50 blandning av vinäger och vatten är säkert för de flesta ämnen . Använd en sprayflaska att tillämpa den lösning och sedan suga upp det med en trasa efter att låta det sitta i flera minuter.


Relaterade artiklar


pcd trä skärverktyg
rotting stolsitsen reparation
hur man bygger privatliv skärmar
hur man väljer en ny madrass
hur man använder bakpulver för naturliga friskhet
hur man ska behandla ett ormbett i skogen
hur man gör en hörnbord
köksstol rulle alternativ
hur man kan bli av loppor med ättika
de skadliga effekterna av att använda minne skum