Clorox våtservetter hälsa och säkerhet

Clorox våtservetter hälsa och säkerhet

Clorox Wipes är en fantastisk resurs för att rengöra alla typer av ytor i ditt hem . Men det är bra att veta var du säkert kan använda denna produkt för att skydda dig , medlemmarna i ditt hushåll och de objekt du rengör

Hudkontakt

använd inte Clorox Wipes på din hud . Använd dem inte som våtservetter , även om behållarna kan se likadana ut .

Ögonkontakt

Håll våtservetter borta från ögonen och tvätta händerna efter dem . Om du får vätskan i ögonen , skölj dem med vatten i 15 till 20 minuter .

Germs

Clorox Wipes desinficera bra och hjälper till att hålla ditt hem bakteriefri . De kommer att döda influensa A2 , rhinovirus typ 14 , E. coli , pyogenes streptokocker , Klebsiella pneumoniae , salmonella och virus Staph .

Safe Ytor

Clorox Wipes är säkra på många ytor runt huset från kök till badrum till sovrum . Men om du eller någon annan kommer att äta eller laga mat på ytan (inklusive höga stol brickor ) , tvätta ytan med vatten efter att du desinficera .

Avfallshantering

Efter att ha använt en Clorox Torka , kasta bort det , men töm inte ned det i toaletten . När du är klar med hela behållaren , antingen kasta bort paketet eller återvinna den , beroende på vilka resurser i ditt område .


Relaterade artiklar


hur man kan anpassa temperaturen varmvattenberedare för hälsa och energieffektivitet
hushåll hälsa tips
Clorox våtservetter hälsa och säkerhet
hur man ska behandla skabb - hälsa guide
Arts & Crafts : stilar möbler och dekorationer
hur man använder lavendelolja för hälsa
hälsa riktlinjer för rengöring mögel