hushåll hälsa tips

hushåll hälsa tips

Även om inte alla är skapta till att vara Martha Stewart , hålla ditt hushåll frisk och lycklig behöver inte vara en extravagant affär . Enkla saker göra stor skillnad på den plats där de flesta människor tillbringar upp till halva sin tid . Med bara några få justeringar , kan ditt hem bli en plats att vårda hälsa och välbefinnande alla som bor i den .

Dekorera

Ett välkänt faktum i inredningen branschen är att inredningen i ett utrymme direkt kommer att påverka dess invånare psykologiskt , som Judith Heerwagen diskuterar i detalj i " hela byggnaden Design Guide . " Alla psykolog kommer att säga att den psykiska hälsan direkt påverkar den fysiska hälsan . För den mest omedelbara och långsiktiga effekter på hälsan hos din familj , dekorera . Välj ett färgschema som gör att varje medlem av hushållet bekväm och lycklig . Lägg växter och minnen av tid tillsammans för att förbättra det psykologiska band och gör utrymmet hemtrevligt . Om du gör det kommer att kraftigt stöd allas humör och attityd .

ren grön

Naturvårdsverket har bedömt många rengöringsmedel och produkter giftiga för människor , djur och miljö i stort . Istället de nu rekommenderar att du använder naturliga rengöringsmedel görs hemma eller att köpa deras " Design för miljön " godkända produkter . Med hjälp av dessa städare i stället för giftiga konventionella rengöringsmedel kommer att drastiskt minska luftföroreningar inomhus , förbättra vattenkvaliteten och underlättar andningen för alla med astma eller allergier.

Fruktkorg

Placera en korg eller skål med frukt och grönsaker på bordet eller bänken varje dag . Alla dieter kommer överens om att om ett livsmedel är genomgående synlig , kommer folk att äta den . Faktum är att bara genom att göra frukt och grönsaker tillgängliga för barn i skolåldern regelbundet , har staden Somerville , Massachusetts , hjälpte fetma slåss barndom i staden , enligt goodhousekeeping. com . Dessutom är det så lockande som en blänkande skål med färgglada frukter redo för att ta när du är hungrig ? När allt finns det ingen matlagning eller väntar inblandade .


Relaterade artiklar


hushåll hälsa tips
hur man använder lavendelolja för hälsa
Arts & Crafts : stilar möbler och dekorationer
Clorox våtservetter hälsa och säkerhet
hur man kan anpassa temperaturen varmvattenberedare för hälsa och energieffektivitet
hur man ska behandla skabb - hälsa guide
hälsa riktlinjer för rengöring mögel