hur man bygger en trä kista

hur man bygger en trä kista

Du kan bygga en trä kista dig själv ( eller anlita en snickare ) --- Det är faktiskt ganska enkelt . Bortsett från att spara en hel del kontanter , bygga en trä kista erbjuder en möjlighet att fundera och iaktta livet av en älskad , och påminner reminiscens av glädje i en tid då sorgen råder . Det bästa kistor representerar jublande minneshögtider i trä . De som har avancerade träbearbetning färdigheter kan välja att konstruera en kista i massivt trä . Men om du saknar sådan kompetens eller de verktyg de behöver för att bygga ett massivt trä kista , sedan lövträ faner plywood är vägen att gå . Det finns inget riktigt som att bygga en kista att fungera som en potent påminnelse om den dödliga själv

Du behöver : .
Måttband
. Tejp .
Uppställning papper .
Penna.
T-torget .
3 ark lövträ faner plywood .
Cirkelsåg.
Trälim.
1 /2 lb
 träskruvar , 1 5/8-inch .
2 piano gångjärn.
Sandpapper.
Bets .


1 .
Använd ett måttband för att ta noggranna mätningar av den person för vilken du bygger kistan . Fastställa och axelbredd av den avlidne , liksom deras fot storlek , för att fastställa höjden och djupet av trä kistan . Tänk på att fötterna kommer att sticka ut rakt upp när kroppen är som i kistan på grund av rigor mortis .
2 .
Tejpa ihop din hylla papper att det finns tillräckligt utrymme för att använda en penna att skissa ett utkast till storleken för din kista . Använd en T-ruta för att skissa dina linjer för att producera exakta vinklar och mått . Anslut alla linjer tillsammans för att skapa sidorna av kistan .
3 .
skissa på locket och botten som separata mallar med hjälp av samma verktyg och material som i steg två .

4 .
Lägg ut plywood lövträ faner . Mät och klipp ut kistan lock och botten med cirkelsåg , enligt de mått och specifikationer vinkel från mallen som dras i steg tre , från en av de skivor av plywood . För att spara tid och skapa exakta snitt , såg ut locket och bas samtidigt med hjälp av två skivor av plywood .
5 .
Mät och klipp ut väggarna i trä kista från de återstående ark plywood .
6 .
Anslut samtliga sida bitar av kistan till basen med trälim och sedan använda träskruv för att säkra dem .
7 .
Placera locket av kistan ovanpå och fortsätt att skruva gångjärn till toppen och sidan av skogen kistan .
8 .

Slipa kistan med sandpapper och lägg till din Capstone detaljer för att förbättra utformningen av kistan , eller helt enkelt lack med bets . Du kan också välja att måla kistan .

tips och varningar


 • Bygga en kista behöver inte vara en dyster upplevelse . Detta är ett stort projekt för Halloween så väl och sannolikt kommer att vara i fokus för partiet .
 • Använd alltid lämplig skyddsutrustning vid arbete med trä . Använd skyddsglasögon vid alla tidpunkter och sätta på en ansiktsmask för att förhindra andas in kemikalier och trädamm .


 • Relaterade artiklar


  hur man väljer rätt storlek för tabeller soffa sida
  olika stilar av antika rockers
  hur man bibehåller en trä picknickbord
  hur man bygger förvaringsskåp för ett sovrum
  hur man hänga glashyllor
  hur man demonterar en futon ram
  hur man köper en soffa : en guide för att ta till butiken
  hur man fixar maskan sidorna på ditt barn KORGVAGGA
  som madrasser är bäst ?
  hur du tar bort lukt på urinen från möbler