hur man rengör en mocka soffa

hur man rengör en mocka soffa

Mocka möbler snygg i ett hus eller lägenhet , men kan skadas om den inte vårdas eller rengöras . Rengöring av läder soffa är inte en svår uppgift, men det är viktigt att veta vilka rengöringsmedel du kan använda med mocka . Varje skinnsoffa är tillverkad på ett visst sätt , så alltid be en butik representant vilka typer av läder balsam är säkra att använda med din soffa . Vid rengöring soffan med tvål eller läder balsam , alltid använda den i en nonvisible område först . Detta garanterar att om någon märken eller skador resultat kommer det att vara i en undanskymd del av din soffa

Du behöver : .
Cloth
Tvål.
Läder balsam.
Bomullstussar.
Talk .


1 .
Torka i soffan med en fuktig trasa. Om det finns några fläckar eller smutsiga fläckar , lägg en liten del av tvål på trasan och gnid försiktigt bort dem .
2 .
Häll talk direkt på valfri fettfläckar . Låt pulvret att sitta i fyra timmar , torka sedan bort med en trasa. Fläcken ska vara borta .
3 .
Sandskädda läder balsam på bomullstussar och gnugga bomullstussar över hela ytan på mocka soffan . Balsam kommer att lindra vatten märken , samt skydda lädret och hålla den i gott skick .

tips och varningar


 • Behandla fläckar så fort som möjligt så att de inte har tid att ställa in


 • Relaterade artiklar


  hur man byter pneumatiska hissen på en kontorsstol
  gör det själv bordet träregel från 2 x 4 : s
  DIY : full -över- en fullstor våningssängar för vuxna
  hur man mäter för en fjäril stol täcka
  hur man bygger ett bord runda änden
  hur man ändrar kontorsmöbler
  hur du skyddar din soffa från hundhår och smuts
  historia bassinets
  riktningar och instruktioner för att klä vinyl stolar
  hur man använder höbalar för sittplatser