hur man hänga en stol hängmatta

hur man hänga en stol hängmatta

Om du gillar tanken på slappa i en hängmatta , men inte formen av en traditionell , överväga hänga en hängmatta fåtölj istället. En hängmatta stol hänger svävande mycket som en traditionell hängmatta , men det viktigaste skillnaden är i form . Hängmattan stolen fungerar som en enda person sits och kan ibland vara så komplex att den även erbjuder fot-och armstöd

Du behöver : .
Chain
Snabblänkar.
Plaströr .
Trappstege.
Hammock ordförande.


1 .
Undersök gren där du kommer att hänga din stol . Den gren måste vara frisk och stark nog att hålla din vikt samt vikten av stolen .
2 .
Köp en kedja och två snabba länkar som kan stödja din vikt . Ställ en hårdvara eller byggnad leverans försäljning butik förknippar vilken storlek på kedjan ska kunna hålla din vikt . Längden på kedjan kommer att bero på hur högt ditt träd och hur långt du vill hängmattan stolen dingla från marken .
3 .
Slip ena änden av kedjan genom någon tjock plaströr . När du hänger hängmattan stol från ett träd , kommer plastslang skydda träet från de tuffa metall kedjor . Utan plaströr , kan kedjan börja äta genom trädgren och skilja den från trädet .
4 .
Ställ en stege under den gren och klättra på den medan du håller kedjan . Loop slutet av kedjan med plaströr runt grenen . Anslut änden av kedjan till den andra sidan med en av snabblänkarna , säkra upp accessnätet.
5 .
Kliv av stegen och ansluta den andra snabblänken till dinglande slutet av kedjan . Anslut hängmattan stolens anslutning slinga för att snabblänken .
6 .
Ställ en vikt i stolen för att testa stabilitet . Om filialen bågar farligt , ta bort vikt och flytta hängmatta ordförande.

tips och varningar


 • En hängmatta stol är inte en leksak eller en gunga . Försök inte att svänga i stolen eller sitta i den på något sätt som inte rekommenderas av tillverkaren . Låt inte mer än en fullvuxen vuxna att sitta i hängmattan stolen på en gång .


 • Relaterade artiklar


  hur man refinish en antik bord och stolar bentwood
  diy pub bord
  hur man kan anpassa en la- z - boy kontorsstol
  hur man fixar sprickor i ett bord av trä
  hur man målar nyckfull möbler
  hur stor en påslakan
  hur man kan utvidga ett matbord för sex
  Monteringsanvisning för en metall våningssäng
  hur rinna en vattensäng snabb
  orientaliska möbler stilar