hur man bygger en brand skål

hur man bygger en brand skål

Amp upp överklagandet av din uteplats med en brand skål . Använd den dansande flamman för både visuell nöje och funktion ger värme till din uteplats när det är kallt ute . Den enda nackdelen med att ha en grillskålen är priset och köpa en ny brand skål i en butik kostar mer än att bygga en själv . Använd material som du redan har eller köpa allt du behöver nya och du kommer fortfarande spara lite pengar kvar

Du behöver : .
Mini grill
. Skrapan borste .
Tvål.
Vatten.
Rag.
Handduk.
Drill .
Lavastenar .


1 .
Ta bort locket och grillar från mini grillen . Skrubba grillar med en tråd skrapa borste . En tråd skrapa borste har tråden borst i ena änden och en skrapa i andra änden . Skrubba och skrapa svåra att få bort den envisa smuts . Den första delen av detta steg gäller för dem att göra upp eld skål från en begagnad mini grill men båda hållen , ny eller begagnad , rengör utsidan av grillen med en enkel rengöring lösning av 1 msk diskmedel och en hink vatten . Skrubba utsidan av grillen med en trasa för att göra det skina . Ställ in alla bitar att torka på en ren , torr handduk
2
Borra hål i hela locket och eld skål av mini grill . separera varje hål 1 cm mellanrum för design skull . Elden kommer att synas genom dessa hål och cirklar projekt på omgivningen på natten . Se till att du inte borrar genom handtaget parentes . Använd olika storlek borrkronor att blanda upp saker.
3 .
starta en brand inne grillskålen av mini grill , sedan ställa in tillagningstiden grillen i rätt position över lågan och spred en ljus lager av lava stenar , precis tillräckligt för att ge en fin presentation utan kväver eld , över grillen . Kontrollera att det finns luckor i visningen av lavastenar så att elden kan stiga genom klipporna för extra visuella intryck .

tips och varningar


 • Det är lättare att skrubba bort smutsen en het grill men det är också farligare eftersom du måste vara extra noga med att undvika att bli bränd .
 • med locket stängt och med locket öppet kommer att erbjuda två olika estetiska skärmar .
 • När man bygger en brand i elden skål , se till att elden är centrerad att låta lika utrymme för alla sidor .
 • Låt inte barn eller djur runt utan uppsikt grillskålen .
 • Lämna inte elden utan uppsikt skål med en aktiv eld inuti .
 • Låt elden brinna ut helt innan du tar bort skräp .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en keramisk eld grop
  hur man bifoga en hemmagjord sänggavel till säng
  hur man klä en bänk
  hur man byter lakan
  hur man kan bli av trä lukt i byrå lådor
  hur man kan gå enkelsängar
  borttagning av hår från djur & mjäll
  om Amish utemöbler
  hur man målar gräsmatta stolar
  hur reparera möbler vinyl uteplats