Hur man monterar en gunga stol till ett tak

Hur man monterar en gunga stol till ett tak

En gunga stol kan hängas från ett tak inomhus för att lägga till en intressant möbel till ett rum . En gunga stol lägger till en rofylld plats för vila med avslappnande rörelse en gunga . Om inte monteras korrekt kan svänga stolen full och orsaka skador , skador på stolen och skador på omgivande möbler

Du behöver :
regeldetektor ( eller hammare och spik efterbehandling ) PencilTape measureDrill1/8-inch borra bitLarge tak hookScrewdriver .


1 .
Hitta en reglar i taket med en regeldetektor i det område där svänga stolen kommer att hängas . En regel kan också placeras genom att klicka på taket försiktigt med en hammare tills du hör en gedigen , snarare än ihåligt , ljud . Om du använder knacka metod för att hitta en reglar , trycker du på en liten avslutande spik i taket för att lokalisera båda kanterna av regeln.
2 .
markera positionen för kanterna på reglar med en penna .
3 .
Mät bredden på bjälken och dividera med två .
4 .
Rita ett märke på taket för takkrok med hjälp av resultatet från det sista steget och mäta från båda sidor kanten av bjälken .
5 .
in en 1/8-tums borr i en borrmaskin . Borra ett hål i mitten av bjälken på platsen av varumärket gjorts i sista steget.
6 .
infoga stora takkrok i det förborrade hålet och vrid medurs. När kroken är för trång att vända för hand , placera en skruvmejsel horisontellt i kroken och utnyttja hävstångseffekten av skruvmejsel för att vrida kroken tills alla trådar är bortom taket och i regeln .
7 .
Häng gunga stolen på kroken med krok eller rep av svingen ordförande .

tips och varningar


 • Kontrollera bärande gränsen för den valda takkrok att vara säker på att det kommer att hålla minst 50 pounds mer än den förväntade högsta vikt för människor som ska använda svingen ordförande.
 • Rotera inte krok i taket att anpassa svänga stolen eller kommer det att lossa greppet om bjälken och trådar på kroken . Om det inte finns en justering på stolen , placera stolen på kroken och dra åt kroken tills stolen är vänd åt rätt håll.


 • Relaterade artiklar


  material för en luftmadrass
  de typer av bordsbenen
  hur att rädda en gammal metall skrivbord
  utemöbler och fontäner
  hur du monterar utemöbler själv
  hur du tar bort lukt fiskolja i trä
  hur man söker efter begagnade möbler för en kyrka att köpa
  hur du tar bort vernax vax från möbler
  hur man gör en japansk futon
  hur man förankra en loftsäng i väggen