Skillnaden mellan tryckavlastande & EUROTOP

Skillnaden mellan tryckavlastande & EUROTOP

Det översta lagret av en madrass kan variera beroende på design , varumärke och mängden stoppning läggas till madrassen formuläret. En Europa topp och en kudde topp finns två madrass översta lager tillgängliga . I mitten av madrassen spektrumet ger de mer dämpning än fast madrasser och mindre än plysch madrasser . Lätt att skilja från design och konstruktion , det är bara en fråga om att avgöra vilken madrass topp är bäst för dig

Identifiera Euro Top

Sömnad är det mest skiljer karakteristiska dividera Euro topp från kudden toppen . Med någon mätbar skillnad mellan det stoppade lagret och madrassen sig är Euro topp sys direkt till madrassen . Den saknar den standard lucka finns på de flesta madrasser .

Identifiera Pillow Top

Konstruerad för en extra mjuk känsla, är tryckavlastande madrasser gjorda med extra lager av dämpning i kombination med ett fast lager av stöd . Om en kudde topp tycks vila högre och verkar mer tjock än en Euro topp , är det på grund av de extra utrymme mellan den övre och madrassen . Anbringas på ett lager av sin egen , skapar denna design en lucka som ökar höjden på hela madrassen .

Storlek

Finns i standard madrass storlekar på twin, full , dam och kung , Euro och tryckavlastande madrasser kan rymma alla befintliga säng . Däremot kan lakan påverkas av tryckavlastande madrass på grund av den extra utrymme på grund av klyftan mellan kudden toppen och madrassen själv . Detta kan kräva djupare ark som kan rymma den extra tjocklek tryckavlastande madrass .

Överväganden

När man väljer mellan en kudde topp och Euro madrasser , alltid fråga återförsäljaren om en prövotid är tillåtet . Testa madrassen i ditt hem för en angiven tid är alltid det mest effektiva sättet att avgöra vilken madrass som är bäst för dig . Eftersom de två skiljer sig estetiskt är det viktigt att testa dem för att känna också.

varningar

När man väljer en kudde topp eller Euro madrasser, är det viktigt att komma ihåg att dessa madrasser inte kan fällas som traditionella madrasser . Eftersom stoppade lager på ena sidan , roteras madrassen kan bara vara att lindra fördjupningar från regelbunden användning.


Relaterade artiklar


diy aktivitet bord
utemöbler idéer
teak möbler behandling
hur fartyget möbler till Indien
hur reparera möbler vinyl uteplats
hur man bygger ett hyllsystem
hur man bygger ett bord whisky fat
hur du tar bort fettfläckar från Trex
typer av bäddsoffor
hur makeover ditt sovrum