Vad är storleken på fällbara bord ?

Vad är storleken på fällbara bord ?

Fällbara bord , som dateras till 1686 , enligt " koloniala möbler i Amerika " har länge tjänat en mycket användbar funktion i dagliga livet , ända fram till idag . När en permanent bord inte passar inom gränserna för ett rum , eller ett behov är bara tillfälligt , passar en fällbord räkningen . Fällbara bord finns i många former och storlekar

fyrkantiga bord

Kort tabeller . förknippas ofta med fällbara bord eftersom familjerna ofta äga en . Traditionellt använt för just vad namnet antyder, spelkort , är det som ofta för en omgång fyrhändigt bron . Kort tabeller är vanligen 36-inches ruta genom att 29- inches hög men torget fällbara bord finns även på 42 inches

rektangulära bord

Rektangulär fällbara bord varierar från en liten 24- tums med 48-tums bord som vanligtvis används för hantverk med normerna för 30 inches med 60 inches , 30 inches med 72 inches och 30-tum 96- tums storlek som finns i kafeterior över hela landet .

rundabordssamtal

Runda fällbara bord används ofta vid banketter och varierar i storlek från 42 inches till 48 inches samt 60 inches och normalt början ut på 72 inches i diameter.

Trapezoid Tabeller

Parallelltrapetslista-formade bord finns tillgängliga i 24-tum med 24- tums med 48-tums och även 30- tums med 30- tums med 60- tums storlek .

Horseshoe Tabeller

hästskoformade fällbara bord används ofta för mässor och i situationer där en person visar eller undervisar i teknik . De används också för att spela kort där återförsäljaren står i urtaget i tabellen . De finns i 48-tum med 72-tums samt 48-tum 96- tums och 60-tum 66- tums storlek .

Octagon Tabeller

Octagon fällbara bord är lätt hittas mäter 48 inches och är en bra användning av utrymme när andra former kommer att ta för mycket plats .


Relaterade artiklar


den bästa kuddar för människor som sover på rygg
hur man väljer en gungstol
hur man dyka upp igen en köksbänk
tryckavlastande madrass problem
hur man hittar information om gamla möbler företag
hur du tar bort fettfläckar från Trex
hur du packar en moraklocka för sjöfarten
Hur man återskapar en vinge stol
hur man gör byrå lådor glida lättare
Hur man knyter klädsel fjädrar