Vilka är fördelarna med microfiber möbler ?

Vilka är fördelarna med microfiber möbler ?

möbeltyg har gått high- tech. Microfiber är skapad av fusing mikroskopiska fibrer ( microdeniers ) tillsammans med ett bindemedel . Resultatet är fiber trådar så fin som när vävs ihop , de skapar en lätt , tät och vattenavvisande tyg . Även känd som microsuede , mocka och ultrasuede , microfiber möbler är snabbt på att bli det första valet av familjer överallt på grund av dess fläckar motstånd och lätt att rengöra.

Hållbarhet

En av våra stora frustrationer med våra möbelbeklädnad är den ultimata fördelningen av tyget , vilket resulterar i Pilling, stretching , slapp , stelhet , eller krymper . Microfiber bildats särskilt för att undvika dessa problem. Tätheten av microfiber klädsel gör den stark och motståndskraftig.

Natural Fläckmotstånd

På grund av mikrofiber är super -fine väva , är fläck det naturligt resistenta . Många vätskor kommer helt enkelt att springa iväg och kan klappade torrt . Du kan enkelt undvika eventuella fläckar med minimal ansträngning och en snabb respons.

Rengörbarhet

Vätskor pärla upp mikrofiber . Reagera snabbt på Blot ( inte gnugga ) den återstående vätskan med en torr handduk tar hand om de flesta spill . Om fläcken är olja, fett eller klibbiga , kan du använda en renare utformats speciellt för mikrofiber tyg . Men inte använder vatten på mikrofiber som vattnet kommer så småningom att tränga in i tyget och lämnar ett märke .

luddfri Surface

Om du har allergier , är microfiber en gudagåva . Inte bara inte skapa sin egen damm eller ludd , är fiber så hårt att de flesta allergener kan stötas eller tas bort med ett vakuum eller ludd roller .


Relaterade artiklar


teak möbler skötselråd
hur refinish gamla möbler med sandpapper
hur man målar möbler i mahogny
hur man gör en halkfri fot pall
typer av wingback stolar
hur man skyddar trä målade skivor
DIY inbyggd hylla väggenhet
idéer för att installera skugga trasa på en veranda
hur man bygger en madrass stiftelse
diy utemöbler reparation