boxspring alternativ

boxspring alternativ

En ruta våren är en vanlig madrass stiftelse som syftar till att stödja och skydda madrassen . Den består av en träram som innehåller rader av spolar och sedan insvept i tyg . De har länge ansetts vara en vanlig del av sängen systemet även om många tycker höjd och huvuddelen av madrasser som nackdelar .

Posture Box

En hållning låda är mycket likt en låda våren stiftelse . Den består av en liknande träram med spånskivor topp klädd i samma typ av tyg som madrassen . De är oftast billigare och innehåller inte fjädrarna och vadd material som i rutan våren Foundation. Men de är oftast samma tjocklek , så att de inte kan vara det bästa alternativet om du försöker att minska höjden på din säng .

metallnät Base

Många sängramar görs för att rymma ett enkelt rutnät bas består av metall lameller och ringlar fjädrar . Fjädrarna stärka den stödjande aspekter av stiftelsen och hjälpa till att absorbera effekten av vikten på madrassen medan de metallstänger hålla madrassen företaget . En annan version av nätet bas är träram innehållande lister och flera tunga mäta spiralfjädrar .

plattform säng

Plattform bäddar, som har blivit ett allt populärare val i moderna rum , är avsedda att innehålla madrassen i trälåda på en plan plattform . Tjockleken på ruta våren skulle förstöra utseendet på låg profil sängen . Plattform bäddar syftar till att utesluta boxen våren som madrassen kan sitta säkert på plattformen . I vissa stilar är en spalt träbotten bultad på insidan av rutan för att något höja madrassen.


Relaterade artiklar


hur gör en glasdörr
Vad betyder spole räknas i madrasser ?
hur man bygger en stabil ram king size-säng
hur man bygger en säng drottning trä
de bäst rankade möbler - produkter för fordonsreparationslackering
tabell möbler projekt
spole madrass vs madrass
Hur man sköter om rosenträ stolar
hur man bygger ett träbord & bänk
hur man bifoga en drottning sänggavel till en sängram