databord projekt

databord projekt

Du behöver :
Måttband

Anpassade dator skrivbord är ofta byggda för att ge en specifik uppsättning funktioner som inte finns i en massproducerad version . Anpassade bänkar ger också ägaren mer kontroll över skrivbordet form och dess kringfunktioner . Börja med en grundläggande skrivbord design och modifiera den för att lägga hyllor , eller för att dölja din bildskärm eller andra enheter .

Grundläggande reception

Den grundläggande databord är egentligen bara en vanlig tabell . Den minsta gemensamma nämnaren är en bordsyta som stöds av fyra lika stora ben . För att spara utrymme på skrivbordet kan du lägga till en glidande tangentbord låda till botten av tabellen . Bordet är i allmänhet mellan 28 och 32 inches, men anpassade skrivbord mönster bör anpassas till den person bordet är utformat för snarare än byggd för att en branschstandard.

Hidden Monitor Desk

Klipp en öppning i bordet yta och placera en bit glas eller plast ovanpå hålet . Under skrivbordet , bygga en stödjande ram som är stark nog för att säkert bära upp vikten av en bildskärm och vinkel på ramen vid cirka 35 grader . Detta lutar skärmen mot användaren för att undvika störande bländning eller reflexer från glaset som täcker hålet . En liknande konstruktion kan användas för att placera datorns högtalare utom synhåll liksom , du kan använda en plast grill för att täcka öppningen snarare än fasta glas eller plast

Swivel Wings

Bygg skåp på vardera sidan av . skrivbord som är ungefär 1 tum kortare än bordshöjd . Bifoga ett piano gångjärn till främre hörnet av skåpet där den möter skrivbord . Lyft varje skåp upp tills den är i jämnhöjd med skrivbordet yta och anbringa piano gångjärn till skrivbordet . Detta skapar en balanserad uppsättning skåp som svänger framåt , vilket skapar ett slags cockpit-känsla för skrivbordet när den är i bruk . Skåpen kan användas för en skrivare , förvaring och hyllutrymme för cd-skivor eller annan dator -relaterat material .

Desktop Skåp

Bygg ett skåp som är ansluten till toppen av skrivbordet . Skåpet kan stängas in eller till vänster så öppna hyllutrymme beroende på dina behov . Var noga med att göra benen av skåpet länge nog för att höja den över ditt arbete utrymme när man sitter vid skrivbordet . Att öka din synlighet på arbetsytan , lägg ett lysrör till botten av skåpet och peka nedåt för att ge gott om ljus precis där du behöver det mest .


Relaterade artiklar


hur man klä en skrivbordsstol
hur reparera harts möbler
Murphy säng instruktioner
hur man gör ett bord skrivbord
pil möbler projekt
hur man sätter ett lås & spärren på en ceder bröst
instruktioner för en sängram
Hur konvertera en queen size-säng till en king size-säng
hur man bygger en hylla fäste med 2x4s
hur man skyddar en hög rygg sectional soffan