diy möbler idéer

diy möbler idéer

Om du precis har flyttat in i din första plats , kan du vara med förlust för hur du ska fylla ditt nya hem med möbler , särskilt om du har en budget och andra mer brådskande förbättringar måste göras först . Även om du inte har pengar att fylla din plats med showroom möbler bör din rum inte förbli kala . Du kan skapa dina egna unika möbler av vardagliga föremål

Du behöver : .
Mjölk cratePlastic spray paintSquare stol cushion48 inches av ribbonNeedle och threadScissorsPalletSandpaperPolyurethane eller paintPaint brushPaint trayDrill med bitFour hjul med medföljande screwsAntique panelklädda door1 -tum med 4-tums boardSawStud hitta Fyra 2-tums träskruvar .

osmanska


1 .
Spray måla din mjölk lådan till en färg som antingen matchar eller kompletterar din kudde färg , med hjälp av flera ljus lager istället för ett tjock päls . Detta steg är valfritt .
2 .
Minska dina band i fyra 1-fots längder . Hand sy mitt i dessa band på undersidan av dynan , placera en mot var och en av dynans fyra hörnen .
3 .
Lägg kudden på marken , band vänd upp . Placera lådan på toppen av kudden , öppna sidan uppåt , matchning kanterna på lådan till kanterna på kudden.
4 .
Fäst band till lådan , fäster kudden för att den slutna sidan av lådan . Vänd över att använda som en ottoman .

TV-/video-/stereobänk


1 .
Sand din pall , sedan försegla den med polyuretan eller måla med latexfärg .

2 .
Borra hål för din hjul i varje hörn av lastpallen . Bifoga ditt hjul till dessa pilot hål med hjälp av skruvarna som ingick i det hjul förpackningen .
3 .
Vänd över din pall och placera din TV och annan elektronik på toppen för att börja använda det som ett nöjescentrum , kan smärt elektroniken placeras i den öppna mitten under pallen .

Huvudgavel


1 .
Sand dörren , sedan måla den . Låt färgen torka innan du fortsätter.
2 .
Skär styrelsen att bredden på din dörr när den är påslagen på sin sida . Skär det igen i två lika stora , kilformat bitar , skär på längden för att få två långa kilar
3
Hitta ett stuteri i det område där du vill placera sängens huvudända . och skruva fast en wedge direkt till det , platta sidan uppåt och horisontellt . Skruva den andra kil till avsedd plats på baksidan av dörren, flata sidan nedåt och horisontellt .
4 .
Häng gaveln mot väggen med hjälp av dessa kilar som lister .


Relaterade artiklar


hur man bygger en inbyggd hylla
hur man bygger en madrass stiftelse
teak möbler skötselråd
hur man identifierar ett körfält byrå
hur man ställer in tiden och ringklockan på Howard Miller klockor
plattform säng jämfört med traditionella
hur man bygger en monter för att stödja ett akvarium
hur man bygger en queen ramsäng trä
hur man klä en lounge
instruktioner för att bygga en enkelsäng storlek plattform