foajé möbler idéer

foajé möbler idéer

Oavsett vilken storlek din foajé kan vara , kan du hitta sätt att dekorera den om du behandlar din foajé som ett rum. En foajé eller farstun ger dina gäster en förhandsvisning av vad resten av ditt hem kan se ut . Använd möbler att inreda din foajé och visa upp din personliga stil. När du dekorera din foajé med möbler , göra vissa din dörr kan öppna hela vägen .

Sittplats

En bänk i foajén erbjuder en plats att sitta vid borttagning skor och stövlar . Du kan också dekorera bänken med dekorativa kuddar , gör det till en inbjudande , bekväm plats att sitta och läsa dina mail. Du kan lagra stövlar under bänken på plast boot magasin.Lägg till en stol , om din foajé bara har plats för en möbel . Inkludera en dekorativ kudde att göra stolen mer inbjudande och att lägga till färg till rummet .

Tabeller och konsoler

Placera en snygg konsol i foajén om den har en smal passage . Förutom tillägg klass till rummet , kan du hålla poster i lådor att ta med när du lämnar , såsom myntverk .Sätt ett runt bord i mitten av din foajé . Kontrollera att du har minst 3 meter om utrymme på båda sidor av bordet , så du kan gå runt den . Denna runda bord kan vara ett händigt och dekorativ plats för dina nycklar , ett mail korg eller en vas med blommor .Dylan Landis , redaktör på Metropolitan Home , och författare till " elegant och lätt Foyers , hallar , och trappor : 100 Företagshemligheter för Konstruera med Style ", föreslår om din dörr öppnas direkt in i ditt vardagsrum , utan en foajé , skapa en foajé genom att placera ett runt bord nära dörren.Förvandla din foajén till en matplats , genom att placera en attraktiv matbord med fällbar lämnar i foajén . Placera bordet mot väggen som en konsol . För måltider , dra ut bordet och blad, sedan ta in mat stolar .För en liten foajé , montera en konsoll på väggen med hjälp av konsoler . På detta sätt har du fortfarande en del golvyta samt en plats att ställa dina nycklar och post ner .

Mindre vanliga Möbler Idéer

Om du har en möbel som knappast vänjer , som en byrå , polish upp den och flytta den från källaren eller sovrummet till foajén . Din byrå kan ta på en lyxig utseende i foajén .Om din foajé har en liten vrå , plats ett bord och stol där . Möblerna ger en känsla av hemtrevnad till skrymsle området samt hela foajén .Förvandla din lilla foajén till en fredlig , Zen-liknande utrymme . Montera ett rinnande vatten fontän på väggen . Häng en spegel för att lägga till rymden och för självreflektion. Använd levande ljus att lägga till en andlig aura till utrymmet , genom att placera en votivljus på en konsol , om du har i rummet , eller genom att hänga ett fäste att hålla en ljuslykta på väggen . Lägg till en bänk för meditation eller avslappning .


Relaterade artiklar


hur man bygger lekstuga kit själv
hur man kan måla köksstolar
hemlagad säng sättsteg
utemöbler idéer
hur man möblera ett rum för fri
hur man sätter hyllor i skåp
tyg för en Camelback soffa
röding halstra grillplats instruktioner
hur man bygger en TV-bordet
riktningar för att bygga murphy sängar