hur du lägger listen till köksluckor

hur du lägger listen till köksluckor

Om du tror att ditt kök inredning är bra men behöver något att göra den lite mer elegant , titta på dina skåp och se om de skulle behöva lite sprucing upp . Listen lägger finish i alla rum . Den kan användas på tak , skåp och även i badrum . Den är mångsidig , lätt att installera och elegant . Med hjälp av dina arbetskostnader gård , kommer du inte ens behöver speciella sågar eller utrustning . Prova detta på ditt kök skåp för en billig ansiktslyftning för hela rummet

Du behöver :
LadderTape measurePen och paper1 till 1 u00BD cm tjock remsor av trä eller particleboardHammer och nailsWood fläck Wood gjutning kapas till passar din cabinetsWood lim .


1 .
Mät toppar av skåp där gjutning går. Skriv ner måtten på din pad . Det är mycket viktigt att dessa mätningar vara exakt , eftersom detta kommer att utgöra basen för gjutning .
2 .
Ta trälister och få dem skär dem i strimlor som kommer att passa toppar av skåpen . Detta är grunden som kommer att hålla listen till skåpen . Börja på ena sidan av skåp och börja spika den trälister till toppen av skåpen . Se till att plattorna är säkrade .
3 .
Färga gjutning om det inte har blivit missfärgade . Låt torka över natten.
4 .
Placera gjutning i samma riktning du hängde basen . Använd trälim för att fästa listen till basen . Använd efterbehandling naglar var 6 inches att spika lister till basen. Spika från baksidan av formen.

tips och varningar


 • vara säker på att gjutning är fäst väl till basen för att hålla den från att falla.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan återställa en ek Rullstängning skrivbord
  hur man ändrar färg på en eldstad skärm
  hur man köper billiga Soffor & loveseats
  hur man öppnar ett skelett lås
  hur man gör en 30 tums träbänk
  hur man gör vitmålade möbler ser bedrövad
  hur man bygger en väggmonterad bänkskiva skrivbord
  hur man rengör mögel bort av Polywood
  stilar av sovrumsmöbler uppsättningar
  hur man matchar Soffor & sectionals