hur man bygger ett bröd låda

hur man bygger ett bröd låda

Ett bröd låda är en av de vanligaste objekt hittades i ett kök . Dessa dekorativa lådor lägga till en elegant touch till ditt kök , men också fungera i syfte att skydda din brödprodukter . Trä är det självklara valet för ett bröd låda eftersom det lätt kan anpassas för att matcha färgen på befintliga skåp . Eller så kan de färgas eller målas en annan färg för vissa pop i en vackert inredda kök

Du behöver :
3 /4 " ark av tall woodDrillJigsawWood glueSand paperTape measureFinish nailsHammerTwo små hingesSmall Handtag .


1 .
Mät och kapa de båda sidorna av brödet lådan från pinjeskogen . Dessa bör åtgärd 10 inches hög och 11 inches djupt.
2 .
Mät och kapa botten och baksidan av breadbox . Basen ska mäta 18 inches bred och 11 inches djupt. På baksidan av bröd lådan ska mäta 9 1 /2 inches hög och 18 inches bred .
3 .
Skär avsnitt för locket . Den övre delen av locket ska mäta 17 inches bred och 10 1 /2 inches djupt . Den främre delen bör åtgärd 17 inches bred med 9 inches tall .
4 .
Fäst baksidan av bröd boxen till basen . Använd trälim för att fästa baksidan av boxen till den övre kanten av bottenplattan. Detta kommer att skapa en L- formad struktur som mäter 11 inches djup av 10 inches hög , och 18 inches bred .
5 .
Limma sidorna till basen och tillbaka delar av bröd rutan . Line sidorna fram till bakre hörnet och tillämpa trälim runt basen och bakkant . Tryck försiktigt på varje sida att skapa en ruta struktur .
6 .
Nail basen , rygg och sidor tillsammans . Använd små spikar efterbehandling för att stärka banden mellan struktur avsnitten . Space naglar varje 2 inches längs kanterna .
7 .
Montera locket. Ta den övre delen av locket och vrid det nedifrån och upp . Applicera en tunn linje av trälim till den övre kanten , och tryck försiktigt den främre delen av locket på trälim .
8 .
Nail locket ihop delarna . Placera efterbehandling naglar längs den övre kanten på locket varannan inches . Detta kommer att skapa en L-formad struktur som åtgärder 10 1 /2 inches djup , 9 1 /2 inches hög , och 17 inches djupt.
9 .
Fäst gångjärnen till locket . I bakkant av den övre delen av locket , som mäter 10 1 /2 inches med 17 inches , bifoga två små gångjärn , radavstånd en tum från varje hörn . Fäst gångjärnen till grundstruktur , 1/2-tums nedanför den övre kanten på baksidan . Detta kommer att skapa en interiör lock som ligger i 1/2-tums på toppen och på framsidan av basstationen struktur .
10 .
Montera handtaget . Mät och märk ut mitten av den främre delen av locket , och borra ett hål . Det ska ställas 2-inches ovanför botten . Fäst handtaget .

tips och varningar


 • Om du vill lägga lufthål till ditt bröd rutan använda borren för att lägga lufthål längs baksidan av rutan . Ge boxen en lätt slipning innan du tillämpar en fläck eller färg på träet.


 • Relaterade artiklar


  typer av gungstolar
  kan du måla tyget på en stol ?
  hemlagad utomhusbaren
  hemlagad inomhus stå flaggstång
  hur loft en säng i college
  hur man konstruerar en lagringsplats säng bänk
  hur man skapar en faux antikbehandling
  hur man identifierar Matsalsstolar
  hur man målar möbler till ett åldrat utseende
  hur man byter tyg utemöbler