hur man bygger ett lager plattform säng

hur man bygger ett lager plattform säng

Det finns många olika konstruktioner av plattform bäddar där ute , en del med lagring , vissa utan . Kommersiellt göras upphöjda sängar är i allmänhet ganska dyra , och de med inbyggd förvaring är ännu mer så . Varför inte spara dig pengar och göra din egen? Att göra en förvaring plattform säng behöver inte vara ett komplicerat projekt . Om du använder färdiga lagring Cubbies i det neutrala ditt nya lagringsutrymme plattform säng precis fått en hel del enklare

Du behöver :
2 cubby lagringsenheter , 75 från 15 av 15 inches .
2 cubby lagringsenheter , 15 av 15 av 15 inches .
16 trä plankor , 8 av 1 från 1 inches .
Trälim.
Drill .
Skruvar.
16 hylla parentes .
4 trä ribbor , 15 av 10 med u00BD tum .
Korgar .


1 .
Placera cubby enheter till en rektangel , cubby hål utåt , med de två 75-tums enheter placerade på vardera sidan om cubic 15- tums Cubbies , att bilda en rektangulär ram , 45 av 75 inches . Detta gör en enkelsäng . För att ändra storleken på sängen , måste längre eller bredare cubby enheter och justera längden på spjälorna efter behov .
2 .
Limma trä plankor på insidan av Cubbies . Plankorna är skruv ankare , så de måste ligga intill varandra på väggarna i Cubbies : en vardera på toppen och botten av sidoväggar kubiska cubby , en på toppen och botten av sidorna bredvid cubic cubby , på insidan av den långa cubby enheterna .
3 .
Förborra två hål genom varje ankare . Dessa hål kommer att gå igenom ankare , genom väggen i cubby och in i angränsande skruvankare å andra cubby väggen . Skruva fast cubby förvaringsenheten ram tillsammans med förborrade hål .
4 .
Placera hylla parentes på sidorna av insidan av ramen , u00BD tum nedanför kanten . Det kommer att vara 45 inches på sidorna av insidan av ramen, så placera fästena på båda sidor , med tio inches mellan dem , så de kommer att stödja trä lister . Skruva fast fästena på sidorna av ramen .
5 .
Placera trä ribbor ovanpå parentes . De bör sitta jäms med toppen av ramen, och har ca u00BE tum mellan dem . Skruva ner .
6 .
Placera korgarna i cubby hål , och din plattform säng med förvaring är nu klar .


Relaterade artiklar


hur man bygger en madrass stiftelse
hur säkra en sänggavel till en plattform säng
hur man täcker en stol matbord
information på madrasser & buggar säng
hur man stapla stolar
hur man gör en unik metall bord eller stativ
hur man arrangerar möbler i en rektangulär vardagsrum
Hur man sköter om en ny madrass
hur sprayfärg möbler på vintern
egenskaper från ekträ