hur man gör ett skrivbord av en slaktare block

hur man gör ett skrivbord av en slaktare block

Skrivbord kan bli riktigt dyrt . Men med några enkla saker som du plockar upp på ett kontor leverans butik och järnaffär , kan du bygga en för mycket mindre pengar . Butcher block är gjorda av trälister som har bundna tillsammans med träbearbetning lim , och slipas tills ytan är slät . Du kan hitta bitar av slaktbänken på byggvaruhus , några återförsäljare eller från en snickare . En enkel slaktare block kan snabbt och enkelt förvandlas till en stationär

Du behöver : .
PencilGraph paperButcher blockCircular sawSandpaperTack clothTwo arkivering cabinetsConstruction adhesiveWood trim (valfritt ) Mål naglar (tillval ).


1 .
Mät område där skrivbordet kommer att placeras. Bestäm storlek och dimensioner av ditt skrivbord . Rita en enkel skiss på rutat papper .
2 .
Skär slaktaren block med en cirkelsåg enligt dina mått .
3 .
Sand kanterna på slaktbänken med fint sandpapper tills de är mjuka och mjuk . Torka bort slipdamm med ett häftstift trasa .
4 .
Mät och såga i trä trim för att täcka kanterna på blocket . Fäst trim med monteringslim . Hammer finish naglar var åttonde inches till ordentligt säkra trim . Patch spiken hålen med trä kitt . Detta steg är valfritt. Vissa tycker torget kanten av en slaktare block och föredrar att lämna det som det är .
5 .
Sprid monteringslim på toppen av arkivskåp . Placera den på toppen av skåp i ett zig-zag mönster . Se till att limmet går hela vägen till kanten av arkivskåp .
6 .
Ställ slaktbänken ovanpå arkivskåp . Tryck fast den ordentligt i limmet . Ange ett tungt föremål på varje ände för att hålla blocket på plats . Låt limmet torka över natten.

tips och varningar


 • kontor utsätts för mycket missbruk . För att undvika fläckar från pennor och indrag från blyertsmarkeringar , täck toppen med shellack . Shellack kommer att skapa ett hårt skal över träet och skydda den från skador .


 • Relaterade artiklar


  vad är en cricket stol ?
  hur reparera en tår i en vinyl soffa
  hur man bygger en modern twin size-säng
  diy behandlas bänk virke lagring
  hur reparera en stol rem
  hur till återvinna sittplatser rum stol
  Hur är minne skum ?
  Hur man väljer en säng kudde som passar dig
  hur man installerar en säker passform överdrag till en fåtölj
  hur du monterar en loftsäng