hur man köper billiga Soffor & loveseats

hur man köper billiga Soffor & loveseats

Soffor och loveseats är de mest integrerade möbler i ett vardagsrum , och en av de viktigaste i hela huset . Men de kan ofta vara dyr , som konsumerar en stor del av ett utsmyckning budget och lämnar inga pengar till andra möbler och dekorationer . Lyckligtvis köpa billiga soffor och loveseats helt enkelt kräver lite förberedelser , fotarbete och uthållighet . Genom att bestämma dina resurser och göra lite forskning är det inte svårt att hitta billiga soffor och loveseats
1 .
fastställa en budget. Billiga betyder inte samma sak för alla . Om du inte har angett en tydlig utgiftsgränsen för din soffa eller loveseat köpa , kan du frestas att gå över budget om du stöter på en " hitta " som du verkligen gillar . En viktig del av att köpa en billig soffa eller soffa är tålamod , och om du inte har en klar idé om vad du har att spendera , kan det vara lätt att bli otålig och köper något över din budget . Dessutom bör budgeten omfatta alla inköp du behöver göra , inklusive städmaterial, kuddar och överdrag .
2 .
Forskning tillgängliga resurser. Först fundera vänner, familjemedlemmar eller medarbetare som kan ha en soffa eller loveseat att de skulle vara villiga att sälja för billigt , eller ens ge dig . Sök på nätet resurser såsom Craigslist och Freecycle där du kan söka för möbler . Titta igenom annonserna för både möbler listor , och garage och egendom listor försäljning . Gör en lista över lokala secondhandbutiker , Frälsningsarmén platser och loppmarknader .
3 .
Bestäm din stil . Innan du ger dig ut för att hitta din billiga soffa eller loveseat , tänk på specifikationerna du önskar . Mät utrymmet där du vill placera möbler, skriva ner denna information och ta den med dig när du shoppar . Vidare anser färg och stil-och hur flexibel du kan vara med dessa . Till exempel kan du ha en svart soffa , men innan du handlar , avgöra om du är öppen för att överväga brun också. Ju mer fördomsfria du kan vara, desto snabbare kommer du att hitta en soffa , men se till att du vet vad du verkligen vill . Andra saker att tänka på är soffa stil , höjd , klädsel , och om du vill ha en normal eller en bäddsoffa .
4 .
Uppföljning på era resurser . När du har en klar uppfattning om vad du vill och vad du har att spendera , börja använda dina resurser för att hitta din billiga soffa eller loveseat . Avsätta en dag för att söka dina online-resurser , gå till varvet försäljning eller besöka butiker sparsamhet .När du hittar en soffa eller loveseat som du gillar och passar i din kostnad specifikationer , testa möbler för att se till att det verkligen är ett bra värde . Kontrollera om tårar , märken , ostadig konstruktion och konstiga lukter . Medan ingen av dessa måste hantera effektbrytare , måste du ta hänsyn till alla rengöring eller reparation kostnader du kan ådra .
5 .
fixa det innan du tar den i ditt hem . För varje soffa och loveseat innebär detta rengöring noggrant . Använd en dammsugare för att få i alla sprickor och ta bort alla kuddar . Använd en renare lämpligt att klädseln för att rengöra och ta bort alla lukter . När soffan är ren , göra andra nödvändiga reparationer , såsom sömnad tårar .


Relaterade artiklar


fördelar och nackdelar med knästående stolar
hur man bygger en enkel accent tabell
hur man åter täcka stol bottnar
hur man sand mellan skikten på skåp med melamin
hur färga soffor
hur man gör matsal kuddar
hur man använder en byrå utan lådor
varför du bör testa madrasser i 30 dagar
diy Beach House möbler
hur restuff fast soffa kuddar