hur man väljer ek möbler

hur man väljer ek möbler

Ek , med dess hållbara och tunga egenskaper , har länge varit det självklara materialet i för många möbeltillverkare . Från medeltiden till modern tid har ekmöbler funnits i hem alla samhällsklasser , från de mest eleganta aristokrater till de mest ödmjuka vanligare . Idag konsumenterna står inför en mängd olika stilar , storlekar och utföranden av ek möbler . Välja rätt typ av ek möbler till ditt hem eller kontor kan vara enkelt med rätt förberedelser
1 .
Tänk på stil och design av möbler du vill ha . Ek ses ofta i tidiga amerikanska , Mission och franska renässansen design . Välj en stil som accenter atmosfären i ditt hem eller kontor .
2 .
Tänk på din budget . Ekfanér kostar ofta mindre än ek och finns i ett bredare spektrum av färger och utföranden . Massiv ek är ofta bättre byggd och håller längre mot slitage .
3 .
Begrunda hur tunga möblerna kommer att vara och livslängden på möblerna . Massiv ek möbler är ofta mycket tung och kan repa golv , om de flyttas ofta . Ekfanér används ofta som ett substitut som det är lättare och kan flyttas mer effektivt . Massiv ek möbler ofta varar möbler ekfanér . Fläckar är ofta lättare att få ut av massiv ek möbler än ekfanér .

tips och varningar


 • När du köper massiv ek möbler , se till att det faktiskt är massiv ek . När du tittar på kanterna på bordsskivor och lådfronter av möbel och du ser ett tunt lager toppning resten av trä , så är det mest troligt en ekfanér .


 • Relaterade artiklar


  hur man donera en madrass till välgörenhet
  hur du återvinner och återanvända möbler för att göra en TV-ställ och lagringsmedia
  shabby chic idéer för möbler
  Varför behöver du låda fjädrar ?
  hur man bygger en utomhus matbord
  innerspring madrass information
  american matstol stilar
  hur man gör en väggmonterad trä hylla för vinglas
  hur till vända skåp till hyllor
  hur man målar ett köksbord och stolar