hur restain köksskåp

hur restain köksskåp

Byta en hel uppsättning av köksskåp kan kosta lika mycket som flera tusen dollar . I stället för denna stora investering , kanske du vill prova helt enkelt restaining dina köksskåp för att ge dem nytt liv . Oavsett om du har tröttnat på den nuvarande färg eller fläck på skåp eller skåp har drabbats av slitage av repor och bucklor , kan du åtgärda dessa problem genom att ta bort nuvarande finish , reparera trä och tillämpar färska fläckar .

Du behöver:
Skruvmejsel
. Stain strippa.
Spackelspade.
Sandpapper.
Tack trasa.
Trä kitt.
Fläcken.
Pensel.
Thinner .


1 .
Ta bort skåpdörrar från ansiktet av skåpen . Använd en skruvmejsel för att ta bort gångjärnen från skåpen. När du tar bort dörrarna , ta bort gångjärn och handtag från dörrarna för att förhindra skador på dessa armaturer medan strippa nuvarande fläcken och tillämpa nya fläckar . Ställ in gångjärn och handtag åt sidan .
2 .
Applicera fläck strippa på framsidan av skåp och skåpdörr . Låt fläcken att ställa på de ytor för några minuter , kontrollera strippa förpackningen för fullständig och mer specifika tid instruktioner . Använd en spatel eller en medföljande verktyg för att skrapa loss bets från ytor skåpen .
3 .
Låt skåp att torka ur strippa . Sandpapper skåpet dörrar och fronter av skåpet hyllorna för att ta bort små repor och de återstående bitar av färg eller färg . Torka av slipdammet med en trasa please .
4 .
Använd en vanlig pensel ett nytt lager färg på köksskåpen . Kör fläcken täckta pensel längs träets ådring att dölja något streck . Du kan också Gnid fläcken i trä med en gammal trasa för att avlägsna biffar som visas på skåpen efter färgning . Låt torktid och applicera ytterligare skikt av färg som behövs för att nå den önskade fläcken mörkret .
5 .
Sätt tillbaka gångjärn och handtag till skåpdörrar med den manuella skruvmejsel . Låt en medhjälpare hålla dörrarna på plats över i skåpet fronter medan du sätta tillbaka gångjärn till skåp .

tips och varningar


 • Använd thinner för att ta bort fläcken från penslar efter varje lager . Detta förhindrar att fläcken torkar på borstar , som kommer att förstöra dem .


 • Relaterade artiklar


  hur man sätter ihop en metall säng futon våningssäng
  hur du tar bort slangen från luftkammaren sova antal säng
  hur man använder en dröm om mig madrass garanti
  hur man rentvå en gungstol
  hur man målar vintage möbler
  vadderad sänggavel instruktioner
  hur man bygger en träram plattform säng
  hur till göra min egen måttbeställning bokhylla
  hur man fyller en böna väska
  information om hängmattor