hur till återvinna möbler

hur till återvinna möbler

Innan du kastar ut den gamla soffa eller fåtölj, anser att återhämta det . När du åter klä dina möbler med nytt tyg , kan det se helt nya . Mäta alla dimensioner av dina möbler och ta dem med dig till tygaffär . En erfaren säljare bör kunna hjälpa dig att välja ett tyg och belopp som kommer att fungera för dig. Om du planerar att ändra färgen på tyget , ta med ett tillbehör som matchar färgen du letar efter , till exempel en kudde eller ett kast , som hjälper dig att matcha färgerna i ditt rum .

Du behöver:
skruvmejsel
. Nål-plattång.
Möbeltyg.
Staples .
Kraftigt häftpistol.
Tyg saxar .
Rakt stift .


1 .
Ta bort häftklamrar eller nubb från möblerna med nålen-plattång eller genom att bända bort dem med en skruvmejsel. När du gör det , tänk på hur tyget var fäst på möbler så att du kan replikera processen när man tar på det nya tyget . Anteckna där tyget var fäst vid ramen .
2 .
jämna ut eventuella knölar i stoppning med händerna . Det är inte nödvändigt att ta bort stoppning , . du kan lägga din nya tyget rätt över den
3
Använd klädsel som du tog bort från möblerna som ett mönster att klippa ut en ny pjäs . Lägg ditt nya material ut på ett bord eller på golvet . Placera den gamla tygstycket ovanpå den nya och stift ihop dem med raka ben.
4 .
Använd tyget saxen för att klippa det nya tyget i form av det gamla tyget , men lägga en tum hela vägen runt så att det nya tygstycket är en tum större på alla sidor .
5 .
Lägg nya tyget över baksidan av möbler och stoppa in den i runt sidorna . Håll tyget spänd som du häfta det till undersidan av möbler ramen med häftpistol . Täck sidorna av möblerna göra detsamma .
6 .
För att täcka armarna , vik en tredjedel av tyg , slutet som är i anslutning till bakåt, framåt . Dra tyget på varje sida av armen hårt och häfta det till ramen. Skär en skåra i mitten av luckan och linda de båda sidorna tätt runt armen och häfta det till träram med häftpistolen . Gör samma sak på motsatt arm .
7 .
Dra tyget spänt över sätet och häfta det till fronten undersidan av ramen med häftpistolen .

tips och varningar


 • Tunga tyger är inte så flexibla som tunnare tyger och kan vara svårare att arbeta med .


 • Relaterade artiklar


  faner möbler blister reparation
  hur man klä en bankett
  instruktioner att Refinish matsalsbord
  instruktioner för en sängram
  hur att betygsätta den bästa fåtöljen
  hur man bygger en trä kista
  hur man bygger en brand skål
  gör- det -själv- möbler byggsatser
  traditionell viktoriansk möbler
  kan återställa utemöbler