madrasser jämförelser

madrasser jämförelser

Kvaliteten på någons resten kan variera beroende på personens sover stil och vilken typ av madrass . De två vanligaste typerna av madrasser är de traditionella inner-resårmadrasser och de nyare minne skum madrass . Beroende på deras vadderad översta lagret , är inner-resårmadrasser känt av en mängd olika namn, däribland tryckavlastande och euro-top

Inner-Spring Construction

I ett inre resårmadrass , de viktigaste delarna i isoleringen mellan fjädrarna och det översta lagret av madrassen , plus dämpning som finns som översta lagret av madrassen . Isoleringen mellan fjädrarna och det översta lagret av madrassen används för att hålla upp dämpning från att trycka in fjädrarna . Den kan vara gjord av nät eller fiber . Den dämpning på toppen av inner- resårmadrasser är den viktigaste faktorn vid fastställandet av komfort . Denna dämpning påverkar mjukhet ett inre resårmadrass . Det kan göras från flera material , inbegripet latex , minne skum och ägg-låda skum .

Memory Foam Construction

Memory skum madrasser är tillverkade av viskoelastisk skum , som ger resistens som tryck anbringas på den . Det finns inga fjädrar , och komforten beror helt på skummet och stötdämpning. Madrasserna är kända för att överensstämma med kroppen genom att sakta pressas och ger en motståndskraftig kraft endast inom områden där din kroppsvikt tillämpas . Eftersom skummet komprimerar endast i de områden där kroppsvikten tillämpas , minimerar också den störning som orsakas av en partners rörelse .

Fasthet

antalet fjädrar i ett inre resårmadrass bestämmer dess fasthet . En madrass med flera fjädrar är mer fast . Firm madrasser ge ytterligare stöd till personer som sover på rygg och mage. Rutan fjädrar som föreskrivs madrasser också göra upp en hel del av stödet . Lådan fjädrar ger extra stöd genom att absorbera det mesta av vikten placerad på en madrass . Memory skum madrasser är i allmänhet inte rekommenderas för rygg-och side- slipers , enligt hemsidan Ecomall . Eftersom minne skum madrasser ger en mindre fast typ av stöd , dessa typer av slipers sjunka i allmänhet in dem i en onaturlig vinkel . Inner-resårmadrasser , omvänt , är idealiska för personer som sover på sidan , eftersom de ger stöd till punkter på kroppen där traditionella madrasser inte , enligt hemsidan Spine universum .

Hållbarhet

hållbarhet en madrass beror på hantverket och kvaliteten på material som används i madrassen. I inner- resårmadrasser , beror hållbarheten på madrassen också om kvaliteten på fjädrarna . Som fjädrar blir äldre kan de separera och leda till att madrassen sjunker . Viskoelastiskt skum är den mest hållbara material som används på ett inre resårmadrass . Det är mer motståndskraftig mot bakterier och mögel . Medan viskoelastiskt skum är mycket tålig , madrasser består helt av viskoelastiskt skum har inte funnits tillräckligt länge för att verkligen mäta deras långsiktiga hållbarhet . De tros vara minst lika hållbart som jämförbara inner-resårmadrasser , dock enligt bästa sängen Guide .

Storlek

Både inner-våren och minne skum madrasser finns i olika storlekar . Madrasser i USA sträcker sig från två , gjord för en person , till Kalifornien kung , som är särskilt långa . Twin madrasser åtgärd 39 av 75 inches , medan Kalifornien kungen madrasser åtgärd 76 från 84 inches .


Relaterade artiklar


Vilka är fördelarna med en latex madrass ?
gör en himmelssäng
Hur konvertera två enkelsängar i en kung
hur reparera lädersoffor
hur du ställer in en vattensäng
hur man refinish ett läder topp skrivbord
kolonial stil idéer
hur du ställer in en säng sömn antal
hur man byter trä faner på högtalarna
Hur man väljer en säng kudde som passar dig