minne skum madrasser för ryggsmärta

minne skum madrasser för ryggsmärta

Forskarna utvecklade ursprungligen minne skum i samarbete med NASA . Memory skum är tillverkad av viskoelastisk material . En god kvalitet minne skum madrass kommer detta att mildra kroppen och fördela vikten, som minskar trycket poäng och kan därför lätt ryggvärk . Trots anekdotiska bevis , finns det inga vetenskapliga bevis för att minnet skum allmänt lindrar ortopedisk smärta . Dess effektivitet beror på din vikt, fasthet av madrassen och arten av ryggen problem

Kvalitet

densitet något minne skum madrass är viktig . Hög densitet minne skum kommer att erbjuda överlägsen spinal support . Satsa på en densitet på mellan 80 kg. och 143 kg. Stöd och tryckavlastning beror också på djupet i minne skum i madrassen . Ett djup på 2,75 inches till 4 inches rekommenderas för maximalt stöd .

Konsumenternas bedömning

Enligt en konsument rapport om myfoammattress. com erbjöd minne skum bra övergripande stöd , som kan hjälpa till med ryggsmärtor . Fann dock konsumenterna också att minne skum gjorde det svårt att vända sig i sängen . Detta kan orsaka stelhet som skulle kunna förvärra pack smärta . En konsument undersökning som sleeplikethedead. com funnit att minst 15 procent av människor som ägs minne skum madrasser upplevt lindring av ryggsmärtor .

Fasthet

Memory skum madrasser har olika nivåer av fasthet , så spendera tid shoppa runt för du känner dig bekväm med . Även om det traditionellt har varit tänkt att företaget sängar var bättre för ortopediska problem , konstaterade en rapport i The Lancet att personer med ryggsmärtor klarar sig bättre på ett medium till fast säng i stället för en fast säng .

Expert Insight

Sov rådet säger att på grund av dess förmåga att absorbera trycket, kan minne skum avsevärt minska behovet av att vända sig i sängen . Om du lider av ryggbesvär eller nedsatt rörlighet vilket gör verkligen en enorm skillnad i din sömnkvalitet . Sleep Rådet ger råd till konsumenter att spendera mer tid på att välja en säng och prova i butiken . Personer med ryggproblem bör leta efter en stödjande säng .

Varning

Madrassen Industrin är inte reglerad så var försiktig med att köpa madrasser vars tillverkare hävdar att de ortopediska . Det betyder bara att madrassen är fast .


Relaterade artiklar


hur man bygger en hylla snapsglas
Hur man sköter om en ny madrass
hur att Refinish lädersoffor
Hur kan jag stänga min kanonkula säng i en himmelssäng ?
hur man bygger en trä bordsskiva pallen
vad är rubberwood & dess kvalitet ?
hur man bygger och hänga svävande hyllor
hur man bygger en träskiva köksbord
Information om hur du kudde en bänk
hur man bygger en liten bokhylla